Hockey premiär

Imorse ringde klockan 05.00! Första matchen för Olle i nya laget och vårsäsongen är nu påbörjad. Numera spelar han i Flames, som tränar i Ellenton, och han har fått de tränarna som Filip hade när han spelade i Tampa Bay Lightning. De är helt suveräna och en annan fördel är att ingen av dem har egen son i laget. De är flera killar från förra laget som är med, så det är inte helt nytt. Hursomhelst så spelades premiärmatchen kl 07.00 i Clearwater, därav denna tidiga morgon. Olle och Drew, som sov över, förberedde bagarna kvällen innan och jag fixade frukost som de fick käka i bilen. Första matchen spelades mot Jr Lightning och det blev vinst 4-2, Olle gjorde sista målet. Match nummer 2 gick inte lika bra. Storstryk med 10-2 mot Orlando Knights. Killarna i det laget var av Filip-storlek och något äldre...
Nytt nummer oxå, nu är det 22 som gäller
Även Filip har varit iväg och spelat hockey. Han och Rikard har spelat med Team New England och de var i Pittsburg på turnering. De kom till semifinal, där det blev förlust med 2-1.
Ingen sovmorgon fick jag i lördagsmorse heller. Skjutsade Freddan till flygplatsen, nu ska han vara i Tyskland en vecka på mässa.
Igårkväll var det fest hos grannen på en annan del av vår gata. De hade slagit på stort med livemusik och massa mat o dryck. Jag knallade över en stund för mingel och mat, men var hemma redan 20.30.
Trubaduren
Kul med fest där det är blandade åldrar. Mor- och farföräldrar, barn, ungdomar, grannar och vänner!
Debbie, Mia, Miriam, Olof och Buster
Så det blev en lugn och skön helg. Söndageftermiddag har Molly och jag tillbringat i soffan, och nu är det dags för sängen. Ute blev det helt plötsligt värsta ovädret, det blåser rejält och regnar.
Godnatt från oss.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0