Sista september

Sol, varmt och 35 grader hela helgen.....imorgon börjar oktober månad, fattar inte hur fort tiden går. Men det är kul, för nu närmar sig nästa besök. Henke, Klara, Alma och Maja står på tur, vi längtar!
Här har det inte hänt särskilt mycket den gångna veckan. Skjutsat på barnen, lagat mat, gått med Molly, tränat Zumba, tvättat och plockat, och slappat en hel del däremellan:)
Igår var det loppis här på området, vilket drag! (fick nästan marken känsla!)
Polisen fick hjälpa till att dirigera alla som kom för att fynda.
Ida har varit iväg med skollaget i crosscountry (löpning) på tävling fre-lör. Hon började träna i måndags och tycker det är superkul! Helgens tävling fick hon dock bara titta på, men nästa tror jag att hon får vara med o springa. Så nu är det träning nästan varje dag efter skolan.
Olle hade träning igår eftermiddag. Vi började med att åka till Ellenton (45min söderut) för 2 h ispass samt lagfoto tagning.
Därefter åkte vi till Oldsmar (1h:s körning) för en träningsmatch. Vi åkte hemifrån kl 14 och kom hem 22,30 en lång dag! Hem fick vi med oss 2 av killarna i laget med pappor som sov över, för de bor i Miami resp Orlando. Imorse var det nämligen träning igen kl 08,00 i St Pete Times Forum:)
Nu är Ida på bio med kompis, Freddan och Olle kollar på Kopps. Jag ska strax åka hem till Kim en sväng som ska hjälpa mig med lite papper. Imorgon åker Freddan iväg till Indianapolis och blir borta hela veckan....Tur att tiden går fort:)

Kommentarer
Postat av: Marie

Regn, rusk och kallt sammanfattar vårt väder....

Imorgon drar vi till Ullared med jobbet, ska bli sköj. Jag ska ju som vanligt inte handla nåt, men det verkar som att de tar inträde med 1500-2000 kr iaf? Konstigt!! ;)

Ska försöka hinna förbi Väderstad denna vecka med tavlan, så den kan packas ner! Skickar med lite grillkrydda mä!

Ha det gött i värmen;)
Kram

2012-10-01 @ 20:35:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0