Marie kapar bloggen

Äntligen framme! Efter en väldigt lång resa, kom vi då äntligen fram. Vi började resan kl 04.00, svensk tid, på torsdag morgonen och landade i Tampa 06.30 (svensk tid) fredag morgon. Så efter 26,5 tim var vi på plats i Tampa! Vi gick direkt o hämtade ut vår "lilla" hyrbil (Jonas som styrt upp;))!
Stupade i säng när vi kom fram till Cory Lake Isle vid 00.30. I fredags badade vi hela dagen, tog det lugnt och försökte komma in i rätt tid. Vi hann även med ett besök på Wall Mart (till Jonas stora förtjusning).
I lördags morse vaknade vi till världens åskoväder. Sen fortsatte det att regna hela dagen. Så ett besök i Ellenton på outleten passade superbra. Vi passade också på att hämta Olle, som varit i Miami och spelat hockey hela helgen. Annars har dagarna hittills spenderats hemma på Barbados Drive. Vi har läst skvallertidningar, böcker, badat, ätit godis, löst korsord, druckit vin o ätit god mat! Vi har även hunnit med ett besök på Macaroni Grill tillsammans med Tobbe, Åsa, Marcus och Oscar.
Hugo har blivit bästis med Molly nu. (Första dagen tillbringade han instängd i vårt sovrum, alt blev buren dit han skulle)
Fortsättning följer.....

Kommentarer
Postat av: Toja

Vilken superdupergästbloggare!!! Tack för uppdatering - kul att få följa er resa. Men hallå - hur gick shoppingen i Ellenton?
Ha det toppen!
Kram

2012-09-11 @ 20:13:56
Postat av: Marie

Tackar Toja! För att vara första gången var det väl ok, ska försöka bli lite bättre;)
Shoppingen i Ellenton var som vanligt superbra! Vi var inte så länge, så det får bli fler besök, hann bara shoppa på Ralph L och Converse;)

Tycker för övrigt att fler av er kan kommentera!!!! He he!

2012-09-11 @ 23:31:53
Postat av: Klara

härligt med shopping ! Lite bilder vill vi ha på vad ni inhandlat!

2012-09-12 @ 09:13:53
Postat av: Alma

Hej hej snart kommer vi med! Ha det så kul så länge :-)

2012-09-12 @ 15:36:07
Postat av: syster Malin

Ja, mitt "alias" stämmer ju även när du bloggar:)) Ser ju jättehärligt ut!! Njuuuuut av tiden som är kvar o har Carina kommit ihåg att kolla upp parfymen som jag bad om?:) Ha det fortsatt gött, hälsa alla! Kram!

2012-09-13 @ 16:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0