Långhelg

På måndag är det Labor Day, så vi har långledigt, härligt! Dessvärre måste Freddan jobba och åker till Dallas redan på söndagkväll, trist. På söndag åker även Filip och Rikard upp till Kents Hill, nu börjar allvaret även för dem:)
Just nu är Olle och Freddan på hockey träning i Clearwater, verkar som om fredagkvällarna framöver kommer se ut så. Jag, Fille, Rikard och Ida har allafall precis käkat och nu har Filip och Rikard åkt till Will.
I veckan har vi gjort en liten förändring här hemma. Filip och Ida har bytt rum med varandra, Filip hade största rummet i huset och nu bor han ju inte här längre. Ida är såklart supernöjd, men även Filip blev nöjd tillslut. Det är ju alltid kul med nytt! Det bästa av allt var att nu fick båda två chansen att verkligen rensa ut gammalt skit....herrejösses vad man samlar på sig saker fort....Känns så skönt, och det blir så bra.
Ida´s nya rum
Filip och Rikards nya rum
När killarna åker på söndag får Olle tillgång till 2 rum, eftersom de ligger bredvid varandra med badrummet i mitten.
Olles rum, badrummet och Filles rum längst bort i bild.
Hmmmm verkar som om någon saknar sitt gamla rum?!
Stormen Isaac blev det inget av med här. Som tur var, så vek den av och vi fick knappt en vindpust ens. Skolorna var redan inställda, helt i onödan. Ett helt vanligt regnovädet var värre än det som blev!
Så var det det här med råttorna. Sen alla ingångar från taket blev igentäppta så gick de i fällan tillslut, så jag hade fel.....Killen kom förbi och skulle bara ta bort fällorna han hade utplacerade och då hittade han 4 st döda. Idag var han tillbaka igen, och 4 st till i fällan! Hoppas verkligen att det var de sista. Råttor o råttor förresten, det är väl möss egentligen, men inte mindre läskigt för det...... usch o fy!
 
 

Kommentarer
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Hoppas att Ida är glaaaaaad!

2012-09-03 @ 19:02:24
Postat av: Marie

Äntligen Ida!!!

2012-09-03 @ 21:42:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0