Skola, läxor och träningar

Den här helgen försvann i ett nafs och nu närmar sig nästa med stormsteg....Fredrik kom hem på fredageftermiddagen, så vi åkte till Grillsmith på kvällen och käkade middag. Olle var med, men Ida och Maddy åkte till Wharton för att se fotboll. Dessvärre blev matchen inställd för det blev oväder, så vi plockade upp dem på vägen hem från restaurangen. Hela gänget åkte hem till Åsa som precis kommit hem från Spanien. Mackan har 2 kompisar på besök från Sverige, så de tog med sig Oscar, Olle, Ida och Maddy och åkte iväg på nattbio.
Hade jag åkt hade jag nog somnat, för jag var uppe kl 04,30 för att köra Ida och Maddy på träning som började kl 05,00 på morgonen! Det blev en lång fredag:)
Här sitter jag i bilen på parkeringen vid skolan och väntar på tjejerna som springer. Som sagt kl 05 på morgonen...!
Lördag och söndag bestod av hockey. Vi var i Clearwater på lördagen och Ellenton och Forum på söndagen. Även denna helg fick vi nattgäster och nu var det Philip och hans mamma Titti som följde med oss hem. De bor i Miami och Titti är från Ö-vik från början men har bott här större delen av sitt liv, kul med en svensk till i laget:) De åker till Sverige på somrarna så Philip pratar bra svenska och tycker det är toppen att kunna öva lite med Olle.
Träningsmatch i Forum mot Orlando Knights.
Ida och Maddy hängde med Oscar, Mackan, Linus, Oscar både lördag och söndag. De var ute på sjön och åkte wakeboard o ring o badade bland alligatorerna......
Igår var Olle och jag i Forum igen, på träning. Nu när det är NHL-lockout och isen är ledig så har vi lyckats få extra träningstider där. Det kan behövas då det är dags för två stora turneringar. Först ut är Warrior, Detroit nästa helg, sen Bauer, Chicago den 1 november. Till Chicago ska jag åka med Olle, ska bli kul!
Filip har det bra uppe i Maine. Hans dator har gått sönder så nu har vi inte kunnat skypa på ett tag. Deras säsong har ej börjat ännu, men de spelar med ett annat lag så länge, så de håller i gång.
Nu är det dags för lunch här, sen kanske det kan bli en stund på bryggan. Vädret är toppen, ca 30 grader och sol, och nu börjar luftfuktigheten försvinna så det blir skönare o skönare.
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Stort "tummen upp" både till dig, Carina, som ställer upp och skjutsar så tidigt och till Ida som blivit så duktig på att träna!!! Vilka träningsfreak ni har blivit hela familjen!!! Skicka över lite energi till oss oxå!! Seniors!

2012-10-11 @ 08:18:38
Postat av: Åsa

Jaaaa, nu är vädret fantastiskt!!!! men om man scrollar ner lite på din blogg ser man fantastiska bullar, undrar hur de smakade..???...

2012-10-11 @ 17:42:35
Postat av: Carina

Åsa, fråga Molly!

2012-10-11 @ 19:00:25
Postat av: Molly

Jätte Goa:)

2012-10-11 @ 19:06:08
Postat av: Carina

hahaha, tack för det "Molly"!

2012-10-11 @ 20:39:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0