Halloween party

Igår hade Adam och Kerri sin årliga Halloween fest. Inte en enda gång har några kommit utklädda till samma sak, helt otroligt! Vi gick som ABBA och jösses så roligt vi hade. Bara att se Henke o Freddan i sina peruker!
Här kommer bilder från kvällen.
Vi blev tvingade att uppträda inför alla när de spelade vår låt, Dancing Queen. Avatar ville oxå va med.
Tobbe o Åsa var superläckra som pirater
De här var läskiga! Jokern i Colorado som sköt ner folk på bion tillsammans med ett av sina offer.....
Leslie, Kim, Mary, Kerri, Shiraz och Heather
Värdparet Kerri och Adam
Och så all mat! Väldigt kreativt må jag säga, och gott var det!
Det serverades även Zombiespya, använda plåster, maskhjärna, häxfingrar med blodig dipp mm. De går verkligen all-in och deras hus är pyntat till max! Varje år efter Halloween passar de på att köpa något nytt när allt reas ut. Gillar faktiskt Halloween mer o mer:) Nu är det ju inte förräns på onsdag, så vi får anledning att fira mer som tur är.
Sedan Henke o Klara o barnen kom i onsdagskväll har vi hunnit med en hel del shopping, grillning och bad. Imorgon ska de åka till Orlando och bo över en natt. De passar på nu när det ändå ska bli "kallt". Endast 20 grader de närmaste dagarna visar prognoserna.
Kolla så mycket gott! Inte mycket kvar nu efter 4 dagar.....Tack till Marie o Co oxå!
Alma badar, Molly och jag tittar på
 
Tre hockeymatcher har Olle hunnit med i helgen.Två i lördags i Ellenton och en idag i Clearwater. Alla mot samma lag, Atlanta Fire och vinst i alla. Fast jämnt och spännande, 4-2 , 4-1 och 3-2.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Åååå så snygga ni var som Abba! Och piraterna Bengtsson likaså! :)

Undrar lite över stormen Sandy, läste att Maine kommer drabbas, hur gör de på Filips skola? Blir de förflyttade el får de bunkra upp med mat o vatten o låsa in sig? Otäckt!

He he he, skönt att godisförrådet blivit påfyllt! Lite skvallertidningar, böcker och godis gör ju att du kan slappa i skuggan o ha det gött!

Vill ha en bild på flaggtavlan mä!!

Ha det gött!
Kramar

2012-10-29 @ 08:48:01
Postat av: Toja

Tjohooo - ABBA har återförenats!!!!! Så snygga ni var.
Blev ju kanon! Förstår att det var en kul fest - vilket engegemang av värdparet. O många fina utstyrslar. Fredde=Benny, Henke=Björn? :))))
Sitter o avnjuter mitt morgonkaffe o suger in känslan av att ha en semestervecka framför mig.
Ha det så bra o hälsa alla!
Kram kram

2012-10-29 @ 09:23:10
Postat av: Carina

Stormen Sandy följer vi såklart! Pratade med Fille igår och han var arg för att hans skola var tydligen den enda i hela New England med omnejd som inte ställt in sina klasser. Än så länge allafall. Usch, känns inte så bra att ha honom så långt borta nu....Men de är så noga med säkerheten så det går nog bra. Flaggtavlan är upphängd, blev kanon! Ska försöka få till en bild.

Toja, helt rätt med Björn o Benny:) Fast vem kan egentligen hålla reda på vem som är vem?! Jag lyckas alltid blanda ihop dem, jag tycker Björn passar bättre att heta Benny.....Härligt med semester nu, njut!!!
Här har det kommit in en kallfront nu, och imorse var det ynka 12 grader.....brrrrrrr
Kram

2012-10-29 @ 12:45:08
Postat av: Patricia

Helt underbart! ABBA på pricken:) verkar varit en toppenfest, åhhhh vad vi saknade den!
Och så härligt att få lite svenskt godis, men det var ju flera dagar sedan så det är väl slut...?:)
Tur att ni förskonades från Sandy, kan glädja er med att vi faktiskt haft snö här, kulsnö visserligen, men vad gör det när man kan plocka frusna trattar?
Hade varit kul att komma och överraska, det får bli nästa år:) kram kram

2012-10-30 @ 22:39:20
URL: http://patricianyberg.blogg%40.se
Postat av: syster Malin

Supersnygga!:) Skulle ju vara kul att vara med på en riktig halloweenfest, kanske får satsa på att åka över halloween nästa år:)) Här håller vi på med köket för fullt så vi har inte ens orkat skaffa en pumpa till trappen... Skönt att ni klarat er från stormen! Hälsa alla, kram

2012-11-01 @ 21:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0