Söndagkväll

Här har det packats för fullt ikväll. Imorgon åker Filip och Rikard hem till skolan igen och Fredrik åker till Canada, och kommer hem på lördag. Jesper åkte tillbaka till sin skola i Lake Placid redan imorse. Vi gick till Kobé och käkade igårkväll allihopa, som en liten avslutning. Ikväll blev det grill här hemma och nu har vi precis ätit efterrätten, knäckig äppelpaj och godaste vaniljglassen.
Vi har kollat på Ensam Hemma 1, älskar de filmerna! Nu fortsätter filmkvällen med en helt ny film i den serien, Home Alone Holiday Heist.
Mysigt!
Annars har vi åkt båt och spanat på alligatorerna. De ligger gärna och solar sig nu, när vattnet blivit lite kallare. Den här var ganska stor och tjock...
Vi hade vår "handyman" Willi över i lördags som fixade så vår utebelysning fungerar igen. Nu är allt på plats inför julen :)
och inför 1:a advent på söndag. Bara julgranen som saknas nu.
Den 13:e december åker vi allihopa till Boston och ska se Filip och Rikard spela en turnering. Rikards familj kommer också vara där, kul! Bokade in hotellet idag, vi ska bo på The Back Bay Hotel. Så det dröjer inte länge förräns vi får se killarna igen, och sen är det ju jullov!

Kommentarer
Postat av: Toja

Vad fint ni fått till det med er belysning. Själv ska jag börja leta fram ur gömmorna framåt veckan. Har inte riktigt varit i fas med almanackan - men julkänslan kanske kommer med stakarna.....;).
Söt alligator - man blir ju genast sugen på ett dopp i er sjö....
Förstår att det har varit härligt att ha stora grabbarna hemma, och härligt att ha ett nytt datum att börja sikta på. Och som sagt - snart är det julledigt. Härligt. I år ligger dagarna lite bättre oxå så det blir lite mer ledigt.
Här regnar det, är mörkt och riktigt dystert idag. Men det ska bli kallare och ev lite snö mot slutet av veckan - så hoppet finns om en stämningsfull första advent.
Ha det gott så hörs vi under veckan.
Kram kram

2012-11-26 @ 10:01:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0