Onsdagkväll

Känns som att Thanksgiving är en större familjehelg och högtid än själva julen här. Alla firar med sina nära och kära, och så laddar man såklart inför Black Friday, den stora shoppingdagen. Den skippar vi även i år, orkar verkligen inte ut och trängs bland allt folk. Därför så tog jag med mig Filip, Rikard och Jesper till outleten i Ellenton idag. Lite smått o gott hittade killarna tillslut.
Imorgon kommer Tobbe, Åsa och Oscar över till oss och firar Thanksgiving. Tobbe har lovat att fixa kalkonen, och vi fixar resten. Det ska bli potatismos, gröna bönor, brysselkål, broccoli, majs, morötter, sås mm, samt äppelpaj och vaniljglass till efterrrätt. Vi kommer hamna i matkoma allihopa innan dagen är slut.....
Freddan är på World of Beer med Olof ikväll, killarna kollar film i Filles rum, Ida kollar film i sitt rum och Olle sover hos Ty.
Igår började vi så smått att få upp lite pynt. Hade tänkt ta fram adventsljusstakar och stjärnor idag, men hann inte. Får se om jag hinner imorgon innan gästerna kommer...Lite tidigt kanske, men så mysigt!
Enen lyser så fint vid dörren.
Vi har bara ett litet problem och det är att våra eluttag ute har slutat att fungera! Måste få hit någon omgående som kan fixa det. Alltid är det något!:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0