Gäst bloggare Klara tar ordet!

Ja att sammanfatta våran tid här som gäster till världens finaste svägerska med familj, de är inte lätt. Men gör ett försök. Vi har haft helt suveräna dagar här som har gått alldeles för fort. Det vi uppskattat mest är att ha fått dela vardagen med dem och att få ta del av det amrerikanska livet. Och gött har det varit:). Vårt äventyr började redan på väg till stockholm då vi fick starta resan med att jaga träskor inför vår väntade Haloween partaj. Lyckan fann vi i Nyköping där vi fann de perfekta skorna till henke o freddan. Det enda som återstod var att spraya dem vita och glittra till dem, Viktigt;) Detta gjordes på plats. Ingen tycks ha gått miste om vilken utstyrsel som skulle bäras, ABBA stylé! Att inte förglömma som inte sytes på Abba killarna var deras härliga skoskav som gett sig tydligt till känna. Festen var mkt trevlig och så kul att få komma till några som lagt ner sååå mycket tid på dekoration och utstyrsel. Kul grej!!!
     Vidare fortsatte äventyren för oss med en dags vila efter haloween festen. Vi bokade en natt i Orlando för att besöka parkerna Adventure Island och Univesal.  Det blev två toppen dagar! Lite folk, 10-30 min köer till attraktionerna och precis lagom varmt! Favoriten på Universal blev Simpson karusellen som vi åkte 5 ggr!!Väldigt häftig, man åkte karusell samtidigt som man ser en bio duk. Och favoriten på Adventure blev Harry Potter, dock åkte Maja den bara en gång...lite läskig.
Barnen tredje favorit var nog paraden och den var super fin. Massor färglada dansande disney figurer med tillhörande fordon.
 På onsdagen efter vi hade återvänt var vi på haloween middag och barnen fick gå "Trick or treat". Mycket god mat och trevligt sällskap hos värdparet Tobbe & Åsa med deras gäster.
Efter allt firande och inte att förglömma shopping så tog vi en helgs vila på strandan i Clearwater bara att passa på då det väntades stor SOL:) Lata dagar blev det och vi hann även med en mini golf runda som jag och henke vann till barnens förtvivlan;)har tyvärr inga bilder tillgängliga så det får ni vara utan. Nu ska vi suga musten ur de sista dagarna, shoppingtarmen är utsugen för länge sen;) Uj Uj hur ska de sluta!!Tack för mej, och denna tid som återstår vi ses nog snart igen;)KRAM Klara

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0