Förberedelser

Tvättmaskinen har gått på högvarv i dagarna 2 nu. Sängkläder, soffklädsel, kuddfodral, badrumsmattor och all annan tvätt man har. Skönt när det är gjort! Fast det är klart, snart är tvättkorgarna fulla igen, ett evighetsgöra.
Vår vita soffa som inte är så lätt att hålla vit eftersom Molly älskar att ligga i den.
Stackars Molly har varit risig i magen i 2 nätter. Hon väckte oss var 10:e minut och behövde ut o bajsa, inte kul för nån av oss. Men nu är hon bättre som tur är. Sitter och väntar på att hämta hem henne, hon är och badar, vilket hon verkligen behövde.
Igår fick jag upp resten av adventspyntet. Så nu hänger det stjärnor och ljusslingor i nästan varje fönster, mysigt. Spelade julmusik för att komma i stämning, för ute sken solen och termometern visade på 25 grader.
Redo för första advent!
Som sagt, varmt och härligt ute, underbara dagar. Fast lite avundsjuk är jag på snön trots allt....
 

Kommentarer
Postat av: Britt-Mari

Hej Carina! Molly ser ut att ha det skönt där hon ligger,klart hon ska få ligga var hon vill,men det blir väl förmodligen hundhår.Jag har ju katt och vet hur mycket hår det blir överallt.Måste vara svårt att få julstämning när det är +25 ute.Här har det snöat och är -2 grader,tycker inte om denna årstid,så vi kan byta du o jag!Kramar från Britt_mari

2012-11-29 @ 20:53:52
Postat av: Carina

Du är välkommen när som helst det vet du! Kram

2012-11-30 @ 13:38:08
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Så lagom det kom lite vitt och kyla här!! Men din härliga bild från Cory Lake gör ju att man längtar efter sol o värme!! Ha en skön 1:a advent, alla ni!! Kramar från oss!!

2012-11-30 @ 17:21:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0