Underbara helg!

Börjar med lite bilder från Olles dag på Universal Studios. Allt funkade bra, de fick gå före i alla köer och avslutade dagen med att gå på Hard Rock Café. Då hade skolbussen åkt hem för länge sen, men Olle fick följa med Zack och Kelly och ett gäng som åkte egen bil.
Olle och hans crew:)


Fötterna läker fint och idag har han faktiskt kunnat gå själv. Så till skolan slipper han rullstolen imorgon, skönt. Stygnen tas bort på onsdag.
I lördags hade vi Eurovision fest hemma hos Nordbergs. Vad vi hejade, vi tjoade och skrek för varje 12:a Loreen fick och det blev ju en hel del:) Skypade även med tjejerna hemma i Sverige, som firade hos Toja, kul! Tänk att Sverige  vann!

Eftersom vi började festen redan klockan 15.00 så blev det en relativt tidig kväll, kl 23.00, men då hade vi hållt igång i 8 timmar! Det grillades, åktes båt, badades och vi hade en super trevlig dag/kväll! Det var vi, Nordbergs, Bengtsson/Petterssons, Hagas och diverse grannar som kom o gick under kvällens gång.
Olof bjöd på sina berömda revbensspjäll, hur gott som helst!

Så gott att jag passade på att bjuda in mig på brunch dagen efter:)
Igår kom även Filip hem! Nu har han sommarlov och han är glad att vara hemma igen. Genast blev det fullt hus här hemma då både Fille och Ida hade kompisar över natt.
Idag har det varit rengnigt och grått, så det passade perfekt att åka till Brandon och fixa kläder till kommande baler. Ida har sin 8th grade dance på fredag och Olle har sin 5th grade banquet den 6:e juni. Lyckades hitta allt vi behövde relativt smidigt och snabbt, tack för det.
Ikväll blev det tacos till middag och ALLA vill vara med på bild och framför allt vill de vara med i min blogg!

Ida är på bio med sina kompisar ikväll och ska snart hämtas upp. Imorgon är det dags för skola igen. Idag har vi varit lediga då det varit Memorial Day här. Just ja, det var ju Mors Dag i Sverige igår, så GRATTIS till mamma Mait ♥ och mamma Charina ♥, och till mig♥ såklart fast vi redan firat det här tidigare.
GRATTIS till Viktor som fyllt 16 år idag!

Kommentarer
Postat av: Alma

Hej Loreen är ju bäst bra att hon van!

2012-05-31 @ 07:45:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0