Och så var ännu en helg till ända......

Farmor och Farfar åkte hem i fredags och det blev så tomt och tyst. Vi har haft så mysigt i 3 veckor, och det har bakats och lagats och fixats här hemma, TUSEN TACK för all hjälp!
I fredags efter Zumba passet hade vi ordnat med ett överrasknings party för Patricia eftersom de flyttar hem till Sverige igen efter 2 år här. De lämnar Florida direkt efter skolavslutningen som är den 8:e juni, och innan dess har de massor som ska hinnas med såklart. Vi åkte hem till Michele efter Zumban och vi alla hade bidragit med något att äta, jag hade gjort köttbullar:)
Vi gav Patricia en ny Zumba outfit, med "instructor" tryckt på bröstet, ska bli spännande att se om hon gör slag i saken och blir instruktör hemma i Svedala:) Hon har tagit certifikat här så hon kan om hon vill!

Hela gänget

I onsdags hade vi ännu en liten "avskedsmiddag" för Patricia. Då träffades vi hemma hos Mia, vi svenska tjejer, så det var jag o Farmor, Mia, Åsa, Miriam och Patricia. Supermysig tjejkväll med god mat och gott (mycket) vin. Freddan tog med sig Farfar till World of Beer( finns över 500 ölsorter) och sen åkte de hem till Tommy som bjöd på pizza och mer öl:)
I gårkväll blev jag o Fredrik utbjudna på middag av Tobbe och Åsa. Vi åkte ner till Hyde Park och gick på Timpano, en italiensk restaurang, gott och mysigt! Vi avslutade kvällen med vin hemma hos Tobbe o Åsa och det kändes i skallen imorse, men det var det värt! Så det passade väldigt bra med en lugn och skön söndag här hemma idag. Jag har solat på bryggan, och lyckats bränna mig såklart, knallröd i ansiktet......Freddan åkte till Clearwater där Olle hade hockeyträning, och så följde Adam med hem efter och även Gehrig anslöt senare. Olle har tillbringat hela helgen hemma hos Joey så honom har vi knappt sett till. Hursomhelst så sprang de omkring här ute på eftermiddagen, och Olle hoppar ner från bryggan och landar på snäckskal som skar upp båda fötterna! Han och Fredrik sitter just nu på akuten.....ett jack var väldigt djupt och han har svårt och gå såklart. Vi får se vad dom gör med det.
Ida har mest åkt på sin nya moped i helgen! Hon blev rejält firad på konfirmationen av Tobbe och Åsa, Petra, Mackan och Oscar,  i torsdags kom deras fina present, vilken lycka!
Tobbe visar hur den funkar


Det är en elmoppe, hur cool som helst! Lycklig tjej på premiärtur!

Uppdatering:
Nu klockan 22,40 kom Freddan och Olle hem från doktorn. Det blev 5 stygn i varje fot! Stackars lille Olle:(

Ajajaj! Blir att stanna hemma från skolan och vila imorgon.

Kommentarer
Postat av: Toja

Oj vad mycket som händer hos er :).

Men inte kul med Olle - oturskillen. Hoppas det läker fort. Aj, aj, aj....

Här hemma är det ju äntligen fint väder - synd att man sitter inne o tittar ut på det fina vädret. Men hoppas prognosen håller o att det blir fint även i helgen. O då är det dags för Eurovision Song Contest - så då blir det att kolla o heja. Får finbesök av bl a Sophia o förhoppningsvis några fler mellonördar.

Igårkväll hoppade vårt internet igång igen - två veckor utan - illa - men nu får vi ta en liten uppdatering via skype snart.

Massor med kramar till er alla!

2012-05-22 @ 14:10:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0