Konfirmation!

Så var det då äntligen dags. I fredags packade vi in oss i bilen för en sista resa ( i detta syfte allafall) ner till östkusten för att träffa prästen Olof och de 3 övriga konfirmanderna. Vi passade på att åka tidigt på fredagsmorgonen, (barnen sjukskrev vi) tog Alligator alley ner, för att visa farmor o farfar, och vi gjorde stopp och fick se 4-5 st ganska stora alligatorer i vattnet längs med vägen. Vi fick en härlig eftermiddag vid poolen på hotellet tillsammans med fam Nyberg som oxå var med. Embassey Suites Deerfield Beach bodde vi på. På lördagen hade tjejerna genrep i kyrkan och jag och Patricia hjälpte till med dukningen inför söndagen. Vi bjöd våra närmsta på smörgåstårta och jordgubbstårta efter konfirmationen, gott och lyckat även om inte ungdomarna uppskattade maten som vi.





Konfirmationen var jättefin, alla konfirmander hade skrivit egna tal som de fick framföra, och vi var så imponerade allihopa!
Ida in action




Ida & Olof

De första konfirmanderna någonsin i Florida! Häftigt att få vara med om premiären!
Alexandra, Filippa, Kevin, Alicia och Ida

Efter konfirmationen och efterföljande fika, bar det av hemåt igen. 4 timmar senare var vi hemma i Tampa och mötte upp Tobbe & Co på Kobé där vi fortsatte att fira Ida och Alicia. Tjejerna var supernöjda efter en hellyckad dag!

Vi var 19 personer totalt, så vi behövde 2 kockar:)




Grattis!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0