Idag har vi firat Olle 12 år!

Idag var vi på återbesök hos doktorn som kollade Olles stygn. Allt läker jättefint, men det är såklart svårt att gå för honom. Om han ska kunna gå till skolan, så behöver han ha en rullstol, för han får inte belasta foten. Inte helt lätt att få fram en rullstol, vi vill ju helst inte köpa en. Skolan var jättebestämd med att han inte får följa med på deras utflykt till Universal Studios på torsdag, trots att läkaren tyckte det var helt ok. En mamma i skolan, som är ansvarig för allting, blev vansinnig och åkte till skolan och satte skolsyster på plats. Än är väl inte sista ordet sagt, så vi får se vad som händer.
I väntan på doktorn:)

Hela den här dagen har jag tillbringat i telefonen, med Läkare, Skolansvariga, Brighthouse (tvn har pajat) osv! Helt slut!
Så trevligt att Tobbe & CO kom förbi och firade Olle ikväll! Vi bjöd på grillade hamburgare med tillbehör och Farmors tårta som jag tror blev helt godkänd:)

Olle fick en Longboard som han önskat sig jätte länge, nu vill han bara bli frisk i fötterna!

Han tackar för alla Grattis hälsningar under dagen!

Kommentarer
Postat av: Alma

Grattis Olle på din födelsedag Henrik helast grattis och ta det lugnt med fötterna ! :-) 12år

2012-05-23 @ 21:33:17
Postat av: Bo Nilsson

Grattis Olle. Otur med fötterna att det skulle ligga snäckskal så där så du träffade med båda fötterna. Hoppas du får följa med på utflyckten med skolan i alla fall. Då schlagern kommer i gång så titta på dom ryska gummorna och njut. Dom vinner!!

2012-05-23 @ 22:36:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0