En olycka kommer sällan ensam

Det har varit mycket här nu!  Allt löste sig tillslut med rullstol för Olle. Fick tips av Shanida, en svensk tjej som ska hyra Nybergs hus nu när de flyttar hem till Sverige, om ett ställe där man kunde hyra. Skolan gav ok på att Olle fick följa med till Universal Studios, tack vare att Kelly ryckte in, så snällt! Hon kom dessutom och hämtade upp Olle med rullstol här imorse, och de är glada att ha honom i sin grupp för nu slipper de köerna. Alltid något:)
Här övar han sig på att ta sig fram

Igår förmiddag fick jag samtal från en akutmottagning i Maine där Filip är. Fick prata snabbt med Filip som berättade att han fått en flaska slängd i ansiktet och behövde sy. Fyra stygn blev det, men allt gick bra och det gjorde inte ont alls. På morgonen hade han o Rikard m.fl gått in hos ett par kompisar för att hämta upp den ena av dem, den andra låg o sov och någon (inte Fille) sprayade deo över honom så han blev vansinnig och kastar iväg nån slags flaska han hade bredvid sängen. Ett djupt jack precis ovanför läppen blev det. Fille tog sig tid och gjorde ett prov innan han åkte iväg till sjukan för att sy, inte illa!
Ja och så imorse var det dags för Ida att besöka doktorn! Hon vaknade flera gånger inatt av att örat värkte. Fick en tid direkt imorse och visst var örat inflammerat. Snabbt iväg till apoteket och lösa ut penicillin och sen iväg till skolan. Nu ska hon äta 3 tabletter om dagen i 10 dagar, så det var ju skönt att komma igång direkt.
Nu får vi hoppas att det blir lugnt med olyckor och sjukdomar ett tag framöver.....

Kommentarer
Postat av: Marie

Men herre jisses vad det händer saker! Har för mig att det var nåt liknande förra året, att alla 3 råkade ut för nåt samtidigt?



Här är det lugnt på skadefronten (peppar peppar). Det är bara Sigge som envisas med att dra hem en massa odjur!! Stygga katt!! ;)



Ha det så bra nu, och ta det lugnt!

Kram

2012-05-24 @ 21:28:02
Postat av: Tommy

Nu måste ni snart åka till Sverige, här är det inte alls lika farligt att vara........Måste ta en skype snart, Vi hörs!

2012-05-25 @ 05:56:14
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Rena sjukstugan i Cory Lake!! Filip kommer väl också hem i helgen? Man får iallafall vara glad att det inte är värre!! Ha en bra helg, vi har pingst och ska ha det bra i sommarvärmen! Kramar!!!

2012-05-25 @ 18:04:48
Postat av: KLara

Hoppas det går bättre med alla skador och sjukor!Gick det bra för Olle i Orlando? Örat och alla stygn läker som de ska?Sitter just och bevakar sluttampen av Almis pyjamas party där det har ätits badats och lekts. 12 ungar som skött sig exemplariskt:)Snart tar vi lördags kväll med att heja på bästa Loreen!!Vi ska hämta upp lilltösen som kaaanske..har lite prickar...för säkerhets skull fick hon va hos farmor o farfar en stund.Kram och trevlig pingst.Klara(henke hälsar oxå på ett hörn.)Tack igen för sååå fina grejor!

2012-05-26 @ 18:39:49
Postat av: chloe

hope he gets better

2012-07-28 @ 01:00:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0