Melodifestival och Spansk afton

Blev så sugen på att gå på mello fest, när jag läste allas facebook statusar imorse:) Ringde Mia och frågade om hon ville titta ihop med mig. Hon lovade att Olof kunde koppla datorn till tv:n så vi kunde se den hos dom, och det gick ju hur bra som helst förutom att ljudet strulade! Men efter att ca hälften av bidragen var gjorde så funkade det äntligen! Lyckan var total:)

Vi hejade oxå på Loreen och Danny! Men vilken final omgång, bra låtar! Fredrik kom och hämtade upp mig när det var slut, med båten, dags att ladda för nästa party:)

Hem och svida om, ikväll var det Spansk afton i vårt club hus. Vi plockade upp Tobbe och Åsa på vägen, i båten, och så mötte vi upp Olof & Mia och gänget där. Inget vidare drag på den festen, men ändå kul att det händer nåt. Vinprovning och paella, gott.

Nu är vi hemma och kollar sista perioden av Lightning matchen. Imorgonbitti har Olle träning i Tampa Bay Times Forum.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej!

Ja, så var mellon slut för denna gång! Och RÄTT låt vann ju;) Tyckte att det hade vart lika rätt om Danny vunnit iofs;) Kul att ni kunde se!



Idag har vi vart o firat Malin, goda cupcakes, där missa ni nåt;)



Har nyss ätit, Jonas har packat ihop och ska ge sig iväg till Eskilstuna. Hugo ska bara isäng först, för det är ju förstås pappa som ska läsa bok;)



Sigge kom in nu o har skadat benet, haltar o blöder på hö framben:(

Får ju inte röra, så det är svårt att se, men det verkar vara ett litet sår. Så antingen har han bråkat med en annan katt, eller kanske blivit biten av nåt.... Avvaktar tills imorron och ser om vi får söka doktor....



Ha det gött! Vi tar en skype snart;)

Kram

2012-03-11 @ 20:07:55
Postat av: Alma

Visst var Loreen bra!!!! Saknar er :)

2012-03-12 @ 08:25:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0