Konsert & Konfirmationsträff

I fredags var vi som sagt och såg Bruce Springsteen. Vi åkte ner till Channelside och gick på Tinastapas innan och käkade. Vi satt ute i solen och bara njöt av allt!

Ett fullsatt Forum i väntan på Bruce

Det var jättebra! Och Freddan blev så överlycklig när hans favoritsång äntligen kom "Waitin On A Sunny Day"

När vi kom hem hade vi huset fullt! Filip, Julian, Jackson, Mikey och 2 av Mikeys kompisar från Chicago sov över här.
Klockan var sen, så det blev sängen direkt eftersom alarmet var satt till 06,30 på lördagsmorgonen.
Prick klockan 8 kom Patricia och Alicia och hämtade upp Ida och mig och så åkte vi till Fort Lauderdale. Patricia hade med sig en ljudbok som vi började lyssna på direkt, Levande Begravd. Med den på så gick 4h alldeles för fort.
Vi hade bokat ett all inclusive hotel, och vi började med lunch vid poolen så fort vi kom fram. Tjejerna hade möte kl 15, och då passade vi på att ligga vid poolen under tiden. Vi var vid den nya Skandinaviska Kyrkan, och vi visste om att där fanns ett poolområde, perfekt!

Så fort vi var tillbaka vid hotellet provade vi på baren, bäst att passa på när man bor på all inclusive:)

På kvällen blev vi glatt överraskade i a la carte restaurangen, maten och vinet helt suveränt. Vi käkade Carpaccio till förrätt, lax med grönsaker till varmrätt och någon efterrätt fanns det ingen plats för som tur var.
På söndagen hann vi med att slappa vid poolen fram till klockan 13. Såg till att äta lunch oxå innan vi checkade ut:)
Vi simmade 10 varv allihopa:) Poolen var uppvärmd, så det var som att kliva i ett badkar. Passade mig perfekt.

Klockan 15 var det dags för söndagens konfirmationsmöte, och denna gången i kyrkan i Boca Raton. Där hölls nämligen gudstjänsten senare på eftermiddagen. Då uppträdde dessa två, Annie och Mikael tror jag de heter, de ska åka runt på turné här i USA  i 2 månader, och premiärspelade i kyrkan i Boca Raton.

Så fort gudstjänsten var slut, stod vi först i kaffe och kanelbulle kön, roffade åt oss fika och kastade oss iväg hemåt. GPS:en visade att vi skulle vara hemma 22:45 och det stämde minsann på minuten:) Vi fortsatte lyssna på cd-boken hela vägen hem, men av 12 skivor hann vi bara med 6 och en halv.
(Patricia kom precis förbi och lämnade skiva 7 och 8 som jag ska lyssna på så fort jag skrivit färdigt)

Igår var Filips sista dag här hemma. Vi for runt och köpte lite saker som han behövde. På kvällen åkte vi till Ruby Tuesday och käkade. Snacka om att vi blev förvånade när Åsa, Mackan och Oscar kommer dit exakt samtidigt som oss! Precis som om vi bestämt det, fast det var bara ren tillfällighet, kul!
Hej då Filip, ses om 2 månader igen!

Fredrik åkte med Filip till Detroit där han ska spela hockey med Moose laget, ej skollaget utan det andra han spelade med innan skolsäsongen började. De vann allafall serien och ska spela slutspel nu, så Fille och Rikard förlänger sitt redan långa lov med ytterligare några dagar. Första matchen spelas imorgon......

Kommentarer
Postat av: Syster Malin

God morgon! Kul o gå på en så stor konsert! Här rinner tiden iväg som jag vet inte vad, har ju tänkt att ringa på skypen hur länge som helst men det blir visst aldrig av, ikväll ska jag på bio med Toja, ska bli görgött o lämna hemmet lite...hehe.. Hörs i helgen kanske? Kram!

2012-03-28 @ 09:14:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0