Sommarlov!

Har ännu inte fattat att vi har sommarlov nu, så skönt! Jag och Patricia åkte till skolan och såg när Olle och Antonia sprang ut på sommarlov, och lämnade mellanstadiet bakom sig.  När 5-orna slutar är det tradition att föräldrar och syskon deltar i deras sk clap-out. Många föräldrar går all-in och pimpar bilarna med ballonger, uppblåsbara djur, foton på barnen osv., eller hyr in limousine. Det gjorde dock inte vi. Alla elever utöver 5-orna, ställer upp sig längs med gatan utanför skolan och sen springer 5:orna förbi oss medans vi klappar i händerna, tjoar och hejar och blåser i tutor:)
Olle var hembjuden till en kompis på poolparty efter skolan, så jag och Patricia passade på att käka en sista lunch tillsammans på ett tag. I skrivande stund är fam Nyberg på väg till Sverige!

Olle fick en present av en tjej i klassen. En signerad Steven Stamkos klubba! Hennes pappa har spelat i NHL tidigare, så han hade fixat det. Så gulligt att ge den till Olle!
Den här bilden låg på facebook, från poolpartyt


Nu ligger vi utslagna i soffan och kollar på fotboll. Denna lördag blir lugn och skön!
GRATTIS till Rebecca som tog studenten igår, HURRA HURRA HURRA HURRA!

Kommentarer
Postat av: Toja

Härligt med sommarlov! Här närmar det sig oxå. Simmes skola slutade i fredags och Sara slutar på torsdag.

Nu hoppas vi att sommarvädret kommer oxå - men det är kanske det ni kommer med nästa vecka? Ni brukar ju föra tur med er :). Ser fram emot att snart se er.

Kramar i massor!

2012-06-10 @ 10:49:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0