Fest & Födelsedagsfirande!

Lördagens party hos fam Nyberg blev trevligt som vanligt. Alla som kom hade med sig något ätbart och det blev en diger buffé som dukades fram; kalla och varma rätter och sötsaker till dessert. Patricia hade gjort sin supergoda svampsoppa, men även beställt pizza eftersom hon drömt mardrömmar natten innan om att maten inte skulle räcka:)
Här är värdparet med en riktigt svensk jordgubbstårta som Miriam & Buster hade med sig.

Som tur var blev det inte alltför sent, för på söndagen var vi uppe och sjöng för Ida som fyllde 15 år! Vi var hemma hela dagen, åkte båt, solade, bakade tårta och bara var. Freddan tog med Ida och Becca ut och åkte wakeboard, och precis innan det lyckades Ida tappa sin Iphone i sjön från vår brygga! Hon fick panik och kastade sig ner i vattnet och lyckades fiska upp den! Jag såg framför mig hur även hon skar upp sina fötter, som Olle gjorde, men tackolov så klarade hon sig....Och tro´t eller ej, men mobilen funkar, helt otroligt! Inte heller brydde hon sig om alligatorer eller vattenmockasiner som vi såg i sjön igår....

På kvällen blev det middag på GrillSmith tillsammans med Tobbe, Mackan, Oscar och Barbara (jobbar på Pullman) som precis landat från Sverige. Åsa är nu i Spanien och kommer inte tillbaka hit förräns i augusti.
Finaste ♥

Vi avslutade med kaffe och farmorstårta hemma hos oss, och Ida var jättenöjd med sin dag. Hon hälsar och tackar för alla grattis hälsningar:)

Kommentarer
Postat av: Ulrika & Co

Grattis Ida!!

I efterskott! :)

2012-06-04 @ 20:22:38
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Härliga barnbarn!!!! Kramar till er tre!!!Kram! Kram! Kram!

2012-06-06 @ 17:12:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0