Östergötland del 1

Två veckor sen jag skrev sist och mycket kul har hänt sen dess! Har hunnit avverka Östergötland och nu befinner vi oss i Täby sen i onsdags. Då kör vi en återblick:)
Åkte från Helsingborg till Hogstad och mamma o pappa. Ivar och Hilma kom oxå dit och var med oss. Vi åkte till Skänninge och passade Hugo en kväll och Jonas grillade åt alla. På onsdagen hade vi träff hemma hos Uffe o Ann, och då fick Ida även sin konfirmations- och födelsedagspresent från Uffe, Marie och Malin. De tog med henne till Väderstad och en studio där hon fick spela in 3 låtar! Superbra present till Ida som var hur nöjd som helst! Nu har hela släkten varsin CD med Ida som sjunger:)
Ida in action:)

Ett gäng kusiner

En helt underbar dag hemma hos Jonsson´s. Grill, fika o häng i trädgårn.


Ann svängde ihop kladdkakor och smulpajer, TACK för allt gott!

Dagen efter var det dags att träffa de andra kusinerna, Åkermarkarna. Vi åkte till Väderstad och även Farmor och Farfar var med oss. Vi tog en tur till Vadstena där vi käkade lunch och spelade minigolf.



Tillbaka hem till Henke o Klara och där blev det fika med Farmors tårta! Vi passade på att fira Klara som fyllde år följande dag.

Farligt god tårta! Har inte gjort mycket annat än ätit och druckit sen vi kom till Sweden.......

Innan vi åkte till Mjölby och till Jenny o Nicke där jag o Filip flyttat in, så hanns det med ett dopp i poolen. Olle åkte med farmor o farfar hem och Ida åkte till Elin.

Får jag lov att presentera Väderstads sötaste och coolaste katt: Alfons!


På fredagen började jag och Jenny med en powerwalk, vilket behövdes! Filip tyckte att 4 dagar i Östergötland var nog och ville tillbaka till Stockholm, så honom skjutsade vi till tågstationen. På kvällen hade vi tjejfest hemma hos Toja och vi blev ett härligt gäng som kunde ses med kort varsel och mitt i semestertider, KUL!

På lördagen blev det en sväng till Linköping och Ikea och Ikanohuset. Jenny köpte en soffa och lite annat smått o gott. Jag fick försöka komma i feststämning igen, för på kvällen stod klassträff i Motala på schemat:) Tomas öppnade upp sitt hem för oss och han och Jessica hade fixat mat och tilltugg till alla. Hur trevligt som helst! Hade turen att ha privatchaufförer hela kvällen, TACK Jonas o Marie!
Fortsättning följer.......


Kommentarer
Postat av: KLara

Trädet ni skådar bakom alfons satt han allra högst upp i dag. Han kom ner till slut, dock inte frivilligt. Något omtumlad efter en lååång flyg tur.....Hoppas han nu överger hoppet om att bli ute katt, farliga traspatser! Hoppas ni har det bra, i dag har vi tropisk värme och jag bara är inne o fixar men nu ska jag uuuut:)längtar till er! Kanske en skype snart. Kram Klara

PS.Majsan hälsar hon har sovit i farmors säng i natt. Farmor tyckte det var såååå tyst o mysigt.( slapp farfars snark;) De handlade til Majsans lycka örhängen o lördags godis.

2012-08-19 @ 14:46:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0