Middagar

Här gör vi inget annat än äter kan man tro. I vilket fall som helst har jag ju verkligen blivit bortskämd med middagsbjudningar. Så i onsdags var det dags för mig(oss) att bjuda igen lite. Tobbe, Åsa, Oscar, Kickan och Tomas kom över. Det blev en gammal kyckling klassiker, och jag hade nog kunnat bjuda ett mindre gäng till:) Men bra att få matlådor! Nu behövdes ju knappast det, för igår blev vi bjudna på middag igen! Tobbe och Åsa slog till på ärtsoppe middag, med tillhörande varm punsch och pannkakor! Kickan var kvällens kock, och ingen har nog ätit så god ärtsoppa tidigare. Tomas hade köpt med sig ärtorna och punschen från Sverige. Det var vi, Nybergs, Nordbergs och Olofs bror m fru som är här och hälsar på + en amerikan. Kanontrevlig kväll!
Jo, det blev nog lite över......


Idag åkte Freddan och Tomas till Las Vegas, dags för den årliga mässan, så nu är jag gräsänka till nästa lördag.
Jag hämtade Olle tidigare från skolan, och så åkte vi på återbesök till tandläkaren. Allt såg bra ut nu, och så har vi fått tips på en tandläkare som ska se om tandställning behövs. Måste ta tag i det. Molly fick vara hos Bella under tiden, de är så härliga tillsammans. Imorgon ska dom till "groomern" ihop:)


Kommentarer
Postat av: Marie

Verkar som ni har det bra där borta;) Här jobbas det bara, o städas o tvättas o handlas o jobbas o s v...... Idag har jag kompledigt, så Hugo o jag ska ta tag i hans rum, som ser ut som om en tornado har dragit förbi:/ Ska ner till ÖB o köpa plastlådor så vi kan sortera alla grejer. Mycket mer än så hinner vi nog inte innan kvällen.....Ha en skön helg!

Kram

2012-01-20 @ 10:15:51
Postat av: syster malin

Ja det känns som om vi skulle kunna byta ett tag....:) Kram!

2012-01-20 @ 18:14:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0