Borta bra men hemma bäst

Nu är vi hemma efter 2 helt underbara veckor i Sverige! Vi har hunnit med så mycket och vi har haft superkul. TACK till alla som vi har fått bo hos!
Resan hem gick bra, vi hade dessvärre 7h väntetid i Chicago, men vi satt på Chili´s hela tiden och där kunde vi även se Sverige-Finland matchen, så tiden gick fort.
Här väntar vi på sista flighten, alla var supertrötta och sov som stockar på den flighten.

När vi landade i Tampa var det kallt. Vi har haft minusgrader 2 nätter nu, så värmen är på i huset. Just nu är det helt ok ute, 18 grader och sol:) Till helgen ska det bli varmare igen.


Vi hämtade hem Molly direkt på onsdagsmorgonen när vi vaknade. Hon har haft det jättebra hos sin kompis Bella, de är så söta ihop. Barnen fick sova ut och slapp skolan igår. Jag hann med att packa upp, tvätta och städa ut julen, så skönt!
Sista dagarna i Sverige hann vi med att gå på hockey och heja på kusin Ivar, hälsa på hos Toja o Mange och fira nyår såklart.
Heja Ivar! Kusinerna, Hugo, Felix och Jacob

På nyårsafton åkte Martina, Nina och jag till Tranås på förmiddagen och strosade runt lite, mysigt.
Ida och Elin var ute och red på eftermiddagen, vilken lycka!

Dukat och klart för nyårsfest!

Menyn bestod av kräftsoppa och vitlöksbröd, helstekt oxfilé med potatisgratäng och gino till efterrätt. Så gott!
Skål!



Kvällen bjöd på dansuppvisningar av olika slag, av både barn och vuxna, fyrverkerier vid tolvslaget och champagne såklart:) Hellyckad kväll! Tack till fam Andersson, Wennerberg, Carlsson/Schedin!
På nyårsdagen sov vi länge och väl, vilket behövdes. På eftermiddagen var det dags för oss att packa ihop, igen, och åka mot Täby och fam Fredriksson. Det blev en lugn och mysig kväll med pizza och vin.
På måndagen handlade vi lite presenter på Täbban till bl.a hund -och postvakterna. Vi blev bjudna på drink och tilltugg hos fam Anderberg tillsammans med Spångbergs, trevligt! Lars o Linda fixade lyxigaste middagen hemma under tiden och såg även till att vi kom dit och hem utan att vi behövde anstränga oss det minsta. Även Mats o Lizette hade vi turen att få krama om, kul att ni kom förbi!
Och alla andra som vi inte hann med o träffa denna gången, hoppas vi på att få se till sommaren:)
Filip och Rikard åkte också hem i tisdags, till Boston. De måste packa om väskorna direkt, för imorgon åker dom till Canada och spelar hockey.
Vi ska tillbringa helgen i Fort Myers där Olle har matcher. Allt är som vanligt igen:)





Kommentarer
Postat av: Toja

Ja jisses vad ni hann med på er Sverigevistelse. Stort tack för de dagar vi hade tillsammans - alltid lika trevligt. Och nyår blev ju en jättetrevlig tillställning. Martina!!!! Dukningen gjorde sig även på bild! :) nu sitter vi i tandådalen o njuter av vacker vintermiljö - något ni gick miste om i år på er vistelse. Men måste säga att är det ändå vinter är det snö o blå himmel som känns bäst. Nu ställer vi klockan o laddar för en heldag i backen imorgon - o lite after ski på det. Sara o jag såg bandet på håll idag o när vi sedan såg kvällens avsnitt av The Voice reagerade vi båda - var det inte sångaren som var med???? Svaret får vi imorgon :)

2012-01-05 @ 22:36:47
Postat av: Alexandra

Hälsa och gratta freddan i efterskott! För de var väl igår han fyllde?

2012-01-09 @ 21:18:21
Postat av: Carina

yes, igår fyllde han! Ska hälsa honom:)

2012-01-09 @ 21:24:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0