Super Bowl XLVI

Årets fotbollsfinal går mellan New York Giants och New England Patriots. Olle och jag sitter o kollar, jag förstår ingenting av spelet, men det roliga är all ny och påkostad reklam och showen i halvtid. Madonna uppträdde och det var minst sagt maffigt!
Freddan har åkt till New Orleans och kommer hem på tisdag igen. Ida och Alicia har varit på konfirmationsträff i Miami i helgen och kom precis hem.
I fredags gick vi på bio och såg Mission Impossible tillsammans med Tobbe o Åsa. Olle och Oscar ville inte gå med oss, så dom såg Chronicle istället. Efter bion käkade vi på Sukhothai, sushi och thaimat.
Igår hann vi med att åka lite båt innan vi skjutsade Olle till en kompis i hockeylaget. Vi hade Molly med oss och tänkte att vi skulle åka till hundstranden med henne på vägen hem. Men innan vi kom fram hade det hunnit bli mörkt, så vi får göra ett nytt besök där en annan gång.



Filip har spelat 2 matcher i helgen och det blev vinst i båda, 4-0 och 7-0. Vi såg första perioden i första matchen, sen åkte vi på bion, typiskt nog. Man kan se matcherna online om man skapar ett konto på fasthockey.com. Nästa match spelas på onsdag kl 19,30 svensk tid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0