Hockey helg

I torsdags flög Olle och jag till Manchester med hans lag Tampa Bay Lightning 2000 AAA. Det här var deras sista cup och nu kommer laget splittras. Vad som händer till våren och hösten för Olle vet vi inte än.
Jag delade bil med George och vi hade tillsammans 2barn var med oss. Skönt o slippa köra! Vi har passerat och besökt 4 delstater sammanlagt den här resan. Maine, New Hampshire, Massachussets och Rhode Island. Ändå har vi inte åkt långa sträckor, de ligger väldigt tätt här upp i norr:)
Dessvärre förlorade vi alla matcher. Inte en enda vinst, fast det var jämna och spännande matcher, kul att se på. Matcherna spelades i New England Sportscenter, hur stort som helst med 6 rinkar i samma byggnad! Killarna har haft kul och det är ju huvudsaken. Men det som har saknast i det här laget från början är att de har ingen lagkänsla, ingen sammanhållning, lite synd.
Igår efter sista matchen, var vi ett gäng som åkte på bio. Vi såg "This means war" , kan verkligen rekommenderas!
Sen käkade vi middag på TGI Fridays, och sen hängde vi på hotellet. Nu har vi käkat frukost, killarna är ute o springer av sig, (vissa hann med flyg hem igår) sen bär det av mot flygplatsen.
Solen skiner, ingen snö......

Vårt rum

Filips lag förlorade en match och vann en match i helgen. Han och Rikard gjorde tryout för New England Prep School´s All Star Team för ett tag sen och båda kom med, kul!
Nu ska jag packa ihop väskorna och samla ihop killarna inför hemresan.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0