Februari

Man kan inte säga det ofta nog, herregud vad tiden går! Nu är det redan februari månad. Känner att vi måste börja planera för sommarens semester. Var, när, hur?
Freddan kom i sent i lördagskväll från Las Vegas. Åsa och jag käkade middag på Prime Bar, Wiregrass, och sen åkte vi hem till Olof och Mia och bjöd in oss på drink där i väntan på karlarna:) Blev en riktigt trevlig kväll tillsammans med deras partyglada grannar!
Olle var i Coral Springs och spelade hockey. Hans lag vann inte, men han fick pris som bästa spelare i sitt lag, kul!

Söndagen tillbringade vi på sjön, underbart väder här just nu. Här har Freddan, Ida och Molly varit ute en sväng.

Idag tog Åsa och jag en tur till The Grove där bl.a TJ MAXX och Ross finns. Inga direkta fynd gjordes, men det är kul o kolla runt lite.
Ikväll blev det middag på Ruby Tuesday, alla åt salladsbuffén, supergott!


Imorgon ska Ida få göra ett inlägg här på min blogg. Hon ska berätta om hur hon har det i skolan och vad ISS innebär. Det betyder In School Suspension.......

Kommentarer
Postat av: Marie

Som vanligt så ser ju allt så underbart ut! Fick en sådan lust o längtan att åka till er NU! Men, det är väl bara att bita ihop o gå upp 6 varje morgon, skrapa rutor i -10 gr.... suck! Vad är väl en bal på slottet......

Ser fram emot att få läsa Idas inlägg!

Kramar till er alla!

2012-02-02 @ 06:58:51
Postat av: syster malin

Grattis Olle! Ser oxå fram mot Idas inlägg, spännande!:) Skulle oxå kunna åka direkt!! Men nu kommer det några pinglor o vi ska ha tjejmiddag så det ska bli kul, kram o hälsa!

2012-02-02 @ 17:59:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0