Mer shopping och Clearwater Beach över nyår!

Dagarna försvinner i ett rasande tempo. Igår var Filles sista dag här hemma så det blev lite fix med saker han behövde köpa och ordna med. Hans flyg gick 06.00 imorse, så det blev en väldigt tidig morgon för honom och Freddan. Vi åt "avskedsmiddag" på Kobe till barnens stora glädje, dock utan kock denna gång.
Idag har vi tjejer spenderat dagen på International Plaza, Freddan och Olle i ishallen, och Viktor och Nicke begav sig mot Orlando för att se en basketmatch. Viktor fick det i julklapp, Orlando Magic vs Toronto Raptors, Toronto vann. Nu har vi bänkat oss framför tv:n och ser på Pitch Perfect i väntan på att Nicke och Viktor ska komma hem.
Imorgon åker vi till stranden och checkar in på Hilton. Vi ska fira nyår där har vi tänkt. Molly får flytta hem till fam Nordberg och kompisen Cookie.  Om väderprognosen håller i sig, så ser det lovande ut! Det har varit väldigt upp och ner de senaste dagarna. Kallt/varmt, regn och sol.
Vi tjejer stannade på Dunkin´ Donuts på väg hem från International Plaza. Till middag blev det tacos.
Jag har länge letat efter en jacka och äntligen! En Michael Kors blev dagens fynd för mig.
Passar perfekt inför kommande New York resa. Jag och Ida åker på torsdag 3:e jan (samma dag som fam Johnson åker hem) och möter upp Gabbi och Ulrika, ska bli så kul!
Men nu laddar vi för nyår på Clearwater Beach.
Vi önskar er alla ett riktigt GOTT NYTT ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tack och gott nytt år på er med'!!!!!!

2013-01-01 @ 10:47:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0