Ikea besök och pyssel hemma

Igår åkte jag, Åsa och Kara till Ikea i hopp om att hitta lite roligt julpynt och för min del mat till stundande julbord. Fy så besvikna vi blev. Knappt något julpynt alls i år! Förra året fanns det mängder, men nu bara lite i ett hörn vid kassorna. Självklart blev det påfyllt med ljus och lite annat smått o gott, innan vi gick loss på matavdelningen. Köpte senap, tunnbröd, stenbitsrom, lax och gravlaxsås, sill i olika varianter, ansjovis till jansson, räkor, ost, tunnbröd, lussebullar och julmust mm. Skippade skinkan, men prinskorv fanns inte. Glögg har jag fått av Patricia, tack! Väldigt trist (fast bra på ett sätt) att man inte kan köpa godis där längre. De brukade ha Marabou choklad, kexchoklad, bilar mm, men nu har de valt att ta fram sitt egna "Ikeagodis" och det är inte samma sak. Vilken tur att vi får besök  av fam Johnson snart. De kommer om mindre än 2 veckor, så kul! De har varit här 2ggr innan, men då bodde vi i huset vi hyrde, så det blir lite nytt för dem.
Köpte även fatet som lussebullarna och pepparkakorna ligger på. Står på liten fot, fint!
Har varit runt på TJ Maxx, Marshalls och HomeGoods oxå. Älskar de affärerna, finns hur mycket som helst att köpa. Heminredning, kläder, skor, väskor mm. Hittade de här fina stjärnorna som jag tänkte skulle passa in här:
Nähä, då är de alldeles för stora! Kanske inte syns så bra, men det såg inte snyggt ut, helt snett och inklämt. Men hittade en ny plats för dem.
Så istället fick det bli en jordglob och en "bok" som är en ask, och en liten fin "koffert" med fjärilar och poststämplar på.
Annars håller det fina vädret i sig här. Har sett och läst om snökaoset hemma! Jösses så mycket snö! Precis som det ska vara i december ju, mysigt! Vi får hålla tillgodo med detta;)
Nu ska Ida och jag titta på X Factor, Olle är på hockeyträning och Freddan är ute och käkar med Tobbe och Lyndon.
 

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej på er!
Ja här snöar det fortfarande..... tycker iofs att det är mysigt med snö, men skottningen kan jag vara utan. Inte helt lätt med en kass axel och en man som befinner sig 30 mil bort i veckorna:/ Men, imorse så löste vi nog problemet;) Rebecca messade till farfar Claes, som har en snöslunga! Han har ju sina "tanter" här i Skänninge, som han skottar åt. (Klipper gräs o fixar på sommaren) Och nu skulle han ju in och skotta till dem, så då skulle han ta svängen förbi här också!! ;)
Så. Himla. Skönt!!!

Annars händer det inte så mycket här. Men man borde ju ta tag i julklappar och lite annat..... Ska iväg med jobbet imorron och handla så får väl passa på då;)

Ja, håll till godo med det där otäcka vädret ni! Vi vill då inte ha det! Vi är nöjda med vårt....he he he he!

Ha det bra!
Kram

2012-12-06 @ 08:47:07
Postat av: Alma

God jul på er.....

2012-12-06 @ 16:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0