Boston!

Imorgon åker vi allihopa till Boston! Ska bli så kul att få se Filip spela hockey, det var längesen! Barnen hinner gå halvdag i skolan, flyget går först vid 15-tiden. Vi landar i Boston samtidigt som fam Keussen som vi ska möta upp på flygplatsen, innan vi åker till hotellet vi ska bo på. Vi kommer bo i stan, så lite shopping ska nog hinnas med. Faktiskt så spelas inte första matchen förräns på fredagkväll så vi har tid för sightseeing och annat kul.
Den här veckan började med att bjuda på värsta åskovädret, och så har det fortsatt. Regn, åska och dimma och lite sol däremellan. Vi har haft väldigt varmt, även på nätterna.
Nu är klockan 22:45 och Olle och jag är precis hemkomna från hockeyträningen. Fredrik är på väg hem, tror han landar vid midnatt, så han får bara packa om väskan. Jag är klar med packningen och det gick förvånansvärt snabbt o lätt. Tror inte att det är någon snö i Boston, men vi håller tummarna för att det kommer om inte annat.
Molly ska få tillbringa helgen hos Bella så hon kommer ha minst lika kul som vi. Nu är det dags att släcka ner och gå och lägga sig, hoppas Freddan kommer snart......
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0