Molly möter Sandy

I fredags så kom äntligen fam Bengtsson/Pettersson hem! Vi har som tradition att fam Åkermark är på plats hemma hos Bengtssons/Petterssons och har middag och vin redo, och så även denna gång. Det blev kyckling tortillas och sallad, och Ida hade bakat en tårta åt Oscar som hunnit fylla 15 år i Sverige. Med sig hem hade de lilla söta Sandy, och Molly var glad åt att få en liten kompis att leka med. Olof och Mia kom förbi en snabbis efter en sväng på Ikeas kräftskiva som tyvärr blev en flopp i år. De hade inte fått hem kräftorna i tid, så det fick bli en variant som inte alls var lika gott ....

Hur söt får man bli?

Chocolate brownie oreo cake:)

Lördag bjöd på regn och åska och vi hade bokat in oss på Clearwater Beach, typiskt. Olle hade träning ute i Clearwater kl 15, så vi lämnade honom vid ishallen och fortsatte ut mot stranden. Faktiskt så sprack det upp och blev en härlig eftermiddag/kväll därute för mig och Fredrik och en affärsbekant till honom med familj.  Ida ville vara hemma hos Becca och Filip och Rikard åkte till Will. Molly lämnade vi hos Tobbe & Co. Olle hängde med en kompis hem efter hockeyträningen och på söndag möttes vi vid ishallen igen då de hade träningsmatch. Första matchen med nya laget och det här kommer bli en rolig säsong! Vinst med 9-4 :) Första riktiga matcherna spelas i Detroit den 20-23 september.

När vi kom hem på söndagkvällen blev det återigen egentid för mig och Freddan. Vi åkte till Macaroni Grill och käkade och sen avslutade vi kvällen hemma med film. Jag åt en supergod pizza och Freddan har hittat en ny pasta favorit.

Idag har jag storhandlat på Walmart och förberett inför skolstarten imorgon. Tror det är lite pirrigt för både Ida och Olle även om de inte säger det. Nya skolor för båda, spännande!
Blir skönt att komma in i rutinerna igen.....



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0