Lugnet före stormen.....

Här går vi nu alla och undrar om Isaac kommer eller inte?! Folk förbereder sig på alla möjliga sätt, handlar hem vatten, batterier, konservmat, plockar undan utemöbler och annat löst som stormen kan ta med sig.....Vi har inte gjort något än så länge. Men vi följer nyheterna åtminstone:)

Än så länge har vi fint väder allafall. Olle fick med sig en kompis hem efter träningen i Clearwater igårkväll och de badar för fullt just nu. Senare i eftermiddag är det träning i Ellenton, så jag ska köra ner killarna dit. Ska försöka få med mig Ida också. Freddan ska fixa här hemma, tvätta terrass och båt och annat som behövs fixas med.

Undra om båten kommer ligga kvar vid bryggan OM nu Isaac kommer....

Första skolveckan har gått bra, både Ida och Olle är nöjda och tycker det är "kul" med nytt.
Just det, inga råttor är fångade på vinden, tror jag hade rätt att det bara var ekorrar som sprang där.  Tyvärr fick 2 st ekorrar sätta livet till när det fastnade i fällan som var utsatt. Nu är allafall alla hål igentäppta så nu kommer inga djur in på vinden längre.

Kommentarer
Postat av: Toja

Håller tummarna för att den där Isaac håller sig borta. Räcker väl med att Jonas snart är på väg - med vulkanutbrott o askmoln o annat som brukar utlösas när han är på G.......

2012-08-26 @ 15:59:28
Postat av: Marie

Ha ha ha, ja du Toja! Det skulle ju inte förvåna mig om vi blir stoppade av naturens nycker igen..... Håller tummarna för att vi klarar os, längtar galet nu!! ;)

2012-08-27 @ 22:33:15
Postat av: Anonym

Oss!

2012-08-27 @ 22:34:15
Postat av: Marie

Har ni blåst bort? ;)

2012-08-30 @ 17:36:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0