Torsdagkväll

Började dagen med att simma tillsammans med Patricia, så skönt! Det gjorde vi i Arbor Greene (grannområdet) där dom har jättefint poolområde. Det är där vi tränar Zumba varje dag i klubbhuset.  Avslutade dagen med ett varv runt sjön tillsammans med Freddan och Molly, oxå skönt!
Idag var det dags för ett besök hos veterinären. Molly väger nu 73 pounds vilket är 33 kg, så nu ska hon inte bli tyngre. Hon fick vaccin och en vanlig undersökning och allt såg bra ut.
Sen var det dags att skjutsa Ida till frissan, hon gjorde slingor och klippte topparna, blev jättefin. Jag måste oxå boka tid snarast. Det är mycket som händer framöver; konfirmationsläger 27-29/4 i Ruskin, Farmor o Farfar kommer 29/4, konfirmation 4-6/5 i Fort Lauderdale och så resa till Washington 10-13/5.
Annars väntar vi på regn här. Trodde att det äntligen skulle regna idag, men några droppar var allt vi fick. Sjön håller på att torka ut!

Freddan hörde på radion i eftermiddags att i helgen ska det komma rejält med regn, vi får väl se.
Förresten, i söndags när vi var ute med båten såg vi det här uppe i himlen

Ett flygplan som skrev "Jesus loves you", coolt!
Nu är det dags att sova. Imorgon kör vi Zumba som vanligt och så är det fredag!
Trevlig helg!

Kommentarer
Postat av: Alma

Hej!!!!! Det är 6 månader kvar tills vi kommer och om en vecka så kommer farmor och farfar till er dom längtar nog mycket för att komma kramar Alma :-)

2012-04-22 @ 08:52:52
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Ja, du lilla Alma!! Det är precis så som du skriver!!! Kramar!

2012-04-22 @ 21:32:01
Postat av: Carina

Alma, vi längtar tills ni kommer till oss, ska bli så kul!!! och nu vill vi att den här veckan går fort så farmor o farfar kommer:)

Kram

2012-04-23 @ 03:20:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0