Here we go again!

Hej bloggen;) Fick plötsligt ett sug att titta in här igen, det har gått nästan 4 månader sen mitt senaste inlägg som ju skulle bli det sista. Men va fasen, nu kör vi igen!
En liten uppdatering om vad som hänt här den senaste tiden.
Filip har flyttat hemifrån och bor numera i Maine där han pluggar och spelar hockey för Kents Hill. Han är rumskompis med sin barndomsvän från Enebyberg, Rikard, och de verkar trivas bra. Det är jättetomt är hemma, men Rikard o Filip ska komma hem över Thanksgiving, längtar! Det är mycket plugg och det är nog en omställning för båda killarna:) De spelar i skollaget och även i Maine Moose, så det blir ganska mycket hockey, och det går bra för dom!
Fick den här bilden av en mamma som hälsade på killarna i helgen.

Olle har varit iväg i helgen med sitt hockeylag och de var ända i Detroit o spelade. De tog sig till kvartsfinal, men där tog det stopp. 2 vinster och 2 förluster totalt, och Olle gjorde mål i båda vinst matcherna så han var ganska nöjd.

Ida och Alicia ska konfirmera sig här i Svenska Kyrkan till våren, så förra helgen hade vi en mor/dotter resa till Fort Lauderdale, där första träffen hölls. Prästen är densamma som vigde Henke o Klara när de gifte sig här i april. Vi hade en superrolig helg, men tyvärr var det storm o regn, så det blev inga lata dagar på stranden som vi tänkt. (Men ett dopp i havet blev det)

Även den här helgen som gått har vi tjejer tillbringat tillsammans. Tommy har varit i Sverige, och Freddan o Olle var ju i Detroit som sagt. I fredags var det shoppingkväll i vårt clubhus, så tjejerna sålde egengjorda ängla smycken och gjorde riktigt bra affärer.



Medans tjejerna jobbade så bjöd Patricia på middag, underbart gott!

Sen avslutade vi kvällen hemma hos Olof o Mia, de hade 6 killar från Sverige på besök, så det blev en riktigt trevlig kväll.
I lördagskväll käkade vi kräftor o räkor o massa annat gott hemma hos Patricia, och vi saknade Åsa som är i Spanien, men i veckan kommer hon hem igen.
Kolla in vilken färg himlen har, så fint!


Ja annars går dagarna o veckorna alldeles för fort precis som vanligt:) Det som händer härnäst är att vi väntar besök av fam Fredriksson som kommer 4-5 november, som vi längtar!

Kommentarer
Postat av: Toja

Jippi - vilken härlig nyhet så här på måndagen att du startar upp bloggen igen. Har saknat det - du har skämt bort oss med information om ert liv, och även om vi har både skype o viber så är det ju tidstjuven som gör att man inte alltid hörs av så ofta man vill o tänker sig. Så jättekul att få en liten inblick i er vardag igen - o bilderna - har saknat de!

Så tack för denna trevliga måndagsnyhet här hemma i mörka, kalla Sverige :)

Massor med kramar till er alla!

2011-10-17 @ 20:16:33
Postat av: Klara

Heja bloggen!Saknar er!

2011-10-17 @ 21:17:49
Postat av: Ulrika & Co

Hej! Så roligt att se er igen!!

Jag, som är världens sämsta skypare, har saknat att kunna följa er. Jättekul! Ska försöka få till lite skype-tillfällen framöver så att det blir lite info från båda hållen :)

Kram!

2011-10-17 @ 22:19:10
Postat av: alma

vad fina grejer ida och alicia gjort!

saknar er !!! :)))))))))

2011-10-25 @ 06:18:40
Postat av: alma

vad fina grejer ida och alicia gjort!

saknar er !!! :)))))))))

2011-10-25 @ 06:19:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0