Mitt i veckan

I måndags fyllde Alva 12 år! Vi började dagen med sång och paket och så fick Alva önska sig vad hon ville göra under dagen. Ida som skulle gå till skolan som vanligt, fick ta en "sjukdag" och det var hon inte alls ledsen för. Så tjejerna började med att göra en mani-pedi och efter det blev det Wiregrass och lite shopping. På kvällen ville Alva gå till Kobé som är gamla Wasabi, alltid lika gott! Det enda är att man äter alldeles för mycket..

HURRA för ALVA! Hon blev firad med en cupcake och sång:)

Och när vi kom hem fortsatte vi firandet med glasstårta och bär.

Igår tisdag hade vi en härlig dag här hemma. Efter Zumban blev det tennis och lek vid clubhuset, Freddan kunde komma hem till lunch, så på eftermiddagen åkte vi båt. Hela 10 alligatorer av olika storlek såg vi! Vi gjorde ett vätske stopp hos fam Nyberg, och det bjöds på öl till vuxna o glass till de små:)




Innan dagens slut hann Lasse, Linda, Ida och Alva med en sväng till outleten i Ellenton. Freddan, Olle, Arvid, Elsa o jag hade mys här hemma. Vi såg på Bilar 2 och mumsade på ostbågar, jordnötsringar och annat godis.
Känns väldigt bra att börja denna onsdag med ett Zumba pass straxt. Fam Fredriksson ska tillbringa dagen på stranden i Clearwater.

Kommentarer
Postat av: Marie

Hej på er alla!

Jisses vad ni hinner, o va gött ni har det! Fick plötsligt ett oerhört sug efter att vara hos er, ska kolla lite biljettpriser snarast!;)

Här hemma är det mörkt o kallt, det känns inte som att det blir riktigt ljust nångång under dagen... Nu är klockan 16.40, o det är kolsvart ute:/

Hade tänkt ta tag i städningen nu, så jag kan vara ledig imorron. Får besök av Pia, Marie o Sara på kvällen. Kanske kan hinna en skype senare!

Ha det bra!

Kramar

2011-11-09 @ 16:42:26
Postat av: Fredrik

Pa bilden fran tennisbanan ser det ut som manga bollar har gatt i nat. Man undrar vilken sida Lasse spelade pa.

2011-11-09 @ 20:16:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0