Första advent

Det är lite svårt att komma i julstämning när det är 28 grader varmt och strålande solsken. Men vi försöker allafall. Första ljuset är tänt, men någon glögg har vi ej hunnit med idag. Inte hade jag pepparkakor hemma heller, så adventsfikat får vi ta en annan dag.

Filip, Rikard och jag åkte iväg på en liten shoppingtur idag. Lite julklappar köptes och annat som vi behövde fixa med. När vi kommer hem möts vi av minst 6 polisbilar utanför vårt hus! Mord var det första jag tänkte......! Men det visade sig att våra supertrevliga grannar rakt över gatan, haft inbrott. Dom har varit bortresta över Thanksgiving och kom hem i eftermiddags. En stor sten har kastats in genom sovrumsfönstret, allt glas har kastats i poolen och tjuvarna visste precis vad dom var ute efter. Alla smycken, inget annat, var stulet. Hon förvarade allt i en hög byrå i sin garderob, och dom hade helt sonika tagit hela möbeln med sig. Hela eftermiddagen sökte polisen efter bevis i trädgården med omnejd och dom dök t.om i sjön efter saker. Läskigt hursomhelst. Vi bor trots allt i ett område där du ska passera vakter för att komma in, och så tror vi att vi är säkra.
Tog ett kort snabbt som ögat, fick med 3 av 6 polisbilar.....och det var innan jag visste vad som hänt.


Igår åkte vi på Lightning match, och det blev vinst 5-1. Även Ida och Alicia följde med och det var en riktigt kul match att se.


Olle har precis nu (kl 21,15 söndagkväll) kommit hem från sin turnering. De vann matchen idag med 2-1, kul att få en vinst med sig hem allafall.
Imorgon åker Fille o Rikard tillbaka till Maine, men som tur är så ses vi om 3 veckor igen, i Sverige och då är det jul!

Kommentarer
Postat av: Linda

Nämen, vilka fräcka tjuvar!! Och märkligt att de har lyckats ta sig igenom gaten!

Grattis till Olles vinst, och så får vi hoppas på en 2:a adventsfika med glögg. Annars lovar vi att det finns i mängder när ni kommer hem. ;)

2011-11-29 @ 12:48:27
Postat av: Alma

Åå vad mysigt ni har det:) :) :-)

2011-11-29 @ 18:46:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0