Fam Fredriksson är här, igen!

Så äntligen kom dom på lördagsmorgonen:) Efter en vecka i Orlando där de avverkat park efter park, så kom dom till oss.
Men innan dess var det ju fredag, och Ida och Alica fick ta sitt konfirmationsmöte över skype, funkade bra!
Se så koncentrerade dom är! När dom var klara, blev vi upphämtade av Fam Nyberg och så blev det middag på Ruby Tuesday, med efterföljande kaffe och avec hemma hos dom. Vi passade även på att titta på Doobidoo och ta ett glas vin till innan Tommy var snäll och skjutsade hem mig.

Lördagen blev lugn o härlig. En massa godsaker hade Fredrikssons med sig. Godis i massor, ostbågar, jordnötsringar, räkost, Bullens varmkorv!, makrill i tomatsås, tidningar, böcker mm! Vilken lycka! Vi grillade, gick runt sjön och hade mys hela dagen. Ida och Alva har tillbringat mestadels av tiden i sin "studio", det sjungs och görs musikvideos för fullt:) Så idag när vi andra ville åka till stranden, hade dom helt enkelt inte tid. Tur för Molly, för då fick hon sällskap här hemma.
Söndagsmorgonen som började både kall och mulen, utvecklades till en helt underbar dag! Både Arvid, Lars och Elsa badade i havet.




Nu har vi grillat, badat i bubbelpoolen, och nu väntar vi på att Olle o Freddan ska komma hem från Chicago. Matchen igårkväll förlorade dom med 3-2, och imorse fick de spela en träningsmatch mot ett jättebra lag, och då vann dom med 2-1.
Imorgon fyller Alva 12 år, vi funderar för fullt på hur det ska firas på bästa sätt.....:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0