Sommartid

Natten mellan lördag och söndag ändrade vi om till sommartid. Olle och jag skulle upp vid 8-tiden för att åka till Ellenton på tryout. Glömde totalt bort att ändra klockan innan jag gick o la mig, men som tur var så ändrade min telefon sig automatiskt, så vi försov oss inte som jag trodde när jag vaknade.....
Tryouten gick bra, men det var många som var jätteduktiga, och det finns bara 6 platser att kämpa om. Vi får se hur det går, besked ska komma i veckan.
För Filips lag gick det inte hela vägen i Fort Myers. De vann en match och förlorade två, så det blev inget finalspel och inget vidare spel i USA mästerskapen. Det var det sista för hans lag Tampa Bay Lightning AAA, så nu får vi se vad som händer i vår.
I höst kan det bli så att Fille flyttar till Maine! Han fick brev från skolan Kents Hill och han är antagen! Det enda vi väntar besked på nu är vad vi får för stipendium.....

I maj åker jag, Freddan, Jenny, Nicke, Lasse, Linda, Anders och Martina till ROM. Förra året åkte samma gäng till New York där vi firade våra 40-årsdagar. Men eftersom Jenny är ett år yngre än oss, så var vi ju tvungna att boka in en ny resa;) I vilket fall som helst så fyller Jenny år idag, så GRATTIS på 40-årsdagen! Ser framemot att fira ordentligt i ROM!

Första kvällen i New York, på takterrassen på vårt hotell



Kommentarer
Postat av: Marie

Hej!

Tyckte väl att du var uppe ovanligt tidigt;) Så nu skiljer det bara 5 timmar då? Eller tänker jag fel?? Blir aldrig klok på det där med tidsskillnaden;)

Spännande för Filip, hoppas på ett kanonstipendium nu!!

Idag har jag jobbat lite hemifrån, med att göra schema, får mer gjort då;). Men nu ska jag dra mig till jobbet, o jobba till 21!

Ha det bra allihop!!

Kramar

2011-03-14 @ 13:32:06
Postat av: Carina

Helt rätt, nu skiljer det 5h tills ni ändrar till sommartid;)

2011-03-14 @ 15:30:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0