Sommar och sol

Helgen har varit helt fantastisk. Olle och jag skulle åkt till Orlando på hockeycup i fredags, men eftersom jag mådde jätteilla, så fick Fredrik åka istället. Som tur var så stannade det vid illamående och det blev inget mer. Värre var det för Alicia, stackarn. Hon var illamåendes och hade jätteont i magen torsdag och fredag. På lördag åkte de till sjukhuset med henne och efter många timmars väntan visade det sig att hon hade inflammation i blindtarmen. Det blev operation på kvällen, allt gick bra och igår fick hon komma hem. Nu får hon stanna hemma från skolan den här veckan och kurera sig.
Lördagkväll var vi hos Tobbe och Åsa på inflyttningsfest. Massor med folk, god mat och vi lämnade festen sist av alla såklart;)

Söndagen var vi ute och åkte båt med Tobbe och Co. Vi bjöds på lunch och öl och vin, hur mysigt som helst!
Micke, som är här o hälsar på med sin dotter Linn, var kapten för dagen


Igårkväll fick vi besök av Filips kompis Simon och hans familj som är här på semester, i Clearwater. Filip och Simon spelade i samma hockeylag hemma i Sverige. På lördagen åkte Filip ut till stranden och mötte upp Simon som följde med hit och sov över. Det var förresten 5 killar som kom ner till frukosten på söndagmorgonen;)
Vår båt har inte fungerat på ett bra tag. I fredags var en kille här och kollade på den, han bad Fredrik sätta i ett nytt batteri och så har han beställt en del som han kommer och byter ut imorgon. Men så ikväll när Freddan sätter i nya batteriet, så startar båten helt plötsligt.......!? 

Vi var ju såklart tvungna att åka en sväng, och det blev ett stopp hemma hos Nybergs innan vi åkte hem igen, och jo båten verkar funka igen.......

Olle kom förresten hem med bronsmedalj, inte illa!

Kommentarer
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Molly har blivit så stor! Hon verkar att gilla att åka båt! Kram

2011-03-02 @ 09:23:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0