God Fortsättning!

Då ska man lära sig att det är 2011 nu;) Tycker att tiden går så fort! Igår hade vi nyårsparty här hemma. Vi åt en traditionell nyårsmiddag, med toast Skagen till förrätt, marinerad oxfilé och potatisgratäng till varmrätt, och så marängsviss till efterrätt. Vi hade köpt lite raketer och smällare, trots att det är förbjudet här i Cory Lake, sånt hör ju till på nyår! Dessvärre så har vi ett tjurigt par till grannar, som rapporterar allt och alla, ingen gillar dom! Givetvis så ringer de vakterna och anmäler att vi (barnen) skjuter smällare. Innan dess så skäller de ut oss efter noter, svär och är helt tokiga!  Så vi får en påhälsning av vaktbolaget och en varning, och vi lovar att inte smälla mer......Sen var det visst nån/några som trots det gick ut och avfyrade ett gänge till, och grannarna ringer nu 911. Samma vakt plus en polis kommer nu och ringer på;) De var jättetrevliga och ursäktade sig nästan, tyckte att granntanten verkade psyksjuk.....
Trots detta, så hade vi en jättetrevlig kväll och efter 12-slaget var vi ute igen och avfyrade de sista smällarna;)
Vakten kom förbi en tredje och sista gång, men då var jag o Freddan över hos våra andra, TREVLIGA grannar och skålade med dom.


Vi avslutade med ostbricka och de sista gästerna åkte hem vid 02,30, en lyckad kväll!

Nyårsdagen har varit lugn och skön, och nu har vi precis kommit hem från Lightning matchen. De mötte New York Rangers och vann med 2-1 på övertid.
Alla är supertrötta, så nu blir det sängen. Ida och Elin har bestämt sig för att sova ute inatt, så de har bäddat ner sig i soffan på terrassen. Blir spännnade o se om de sover hela natten där ute....





Kommentarer
Postat av: Toja

God fortsättning.... Låter som ni haft en händelserik nyårsnatt - bra att de som jobbar får något att göra :). Vi har idag anlänt till Lindvallen, inkvarterat oss o hunnit med kvällspasset i backarna. Nu sitter vi i våra underställ o gäspar ikapp. Ser fram emot en morgondag i pisterna. Ibland är livet helt underbart.... Kram på er alla!

2011-01-02 @ 21:39:28
Postat av: Fam.Hielte

God fortsättning på det nya året.

Fy för sura grannar.

Hoppas att Anderssons inte surar ;-)

Ha det så gott önskar vi i Katrineholm

2011-01-02 @ 22:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0