Superbowl Söndag

Steelers (Pittsburg) möter Packers (Green Bay) i årets superbowl final. Har kollat lite på matchen hemma hos Tobbe, men jag förstår inte hur det går till riktigt. Vi blev bjudna på grillat hemma hos Tobbe och så tittade vi på halva matchen där. Nu är vi hemma och Packers leder än så länge.....

Väntar på att Fille och Freddan ska komma hem från Atlanta. De har spelat bra, men i finalen förlorade de med 4-5 tillslut. Har varit spännande och jämna matcher, kul. Det laget de förlorade mot i finalen, vann de mot i gruppspelet med 9-3, i hockey kan allt hända;)

Igårkväll blev det middag på Pagelli´s, Wiregrass, tillsammans med Tobbe, Patricia och Tommy. Åsa är fortfarande i Spanien, så Tobbe blev min date;) Åt en god middag, tog en drink på Brass Tap innan vi åkte hem till Tommy o Patricia där vi blev bjudna på efterrätt och drink. Klockan blev plötsligt 01,30 , tiden går fort när man har trevligt!

Idag var det skönt med sovmorgon, sen tog jag och Molly en promenad runt sjön. Träffade på Olle och Oscar som var vid rinken och körde inlines. Molly hade jättekul och jagade dom tills hon var helt slut.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0