Första februari

Hoppsan, nu var det ett tag sen jag skrev. Här har allt varit precis som vanligt, förutom att vi i söndags fick besök från Mjölby! Anders (Peson), Cissi och barnen Jesper och Isabella är på semester i Orlando, och tog en paus från nöjesparkerna och kom förbi hos oss. Vi hann med att fika, bada i poolen (barnen), åka en sväng till Wiregrass och sen grillade vi innan de åkte tillbaka till Orlando. En mycket trevlig eftermiddag/kväll och superkul att få besök!


Nyheterna här just nu handlar mest om ovädret som drabbar i stort sett hela USA. Flyg är inställda och värsta snöstormarna väntas, dock inte för oss här i Florida. Idag har vi haft 26 grader och sol, helt underbart;) Freddan skulle åkt till Canada, men fick ställa in den resan.


Sen är det en nyhet som är så hemsk så man knappt kan fatta det. I torsdagskväll händer nåt helt ofattbart. En mamma skjuter ihjäl sina två tonårsbarn. Detta händer i Tampa Palms, inte alls långt från där vi bor. Mamman som är i 50-års åldern åker och hämtar sin 13-åriga son från fotbollsträningen precis som vanligt. När de är på väg hem i bilen skjuter hon honom i huvudet 2 ggr. Åker hem och parkerar bilen i garaget och går upp på övervåningen till sin 16-åriga dotters rum. Där sitter hon vid sin dator och gör sina läxor. Hon skjuter henne oxå, ren avrättning. Mamman har skickat ett mail till sin mamma, alltså mormodern, och det är hon som larmar polisen på fredagmorgonen då hon blivit orolig pga vad hon läst i mailet. Polisen hittar mamman ute på terrassen, medvetslös och i blodiga kläder. Pappan jobbar för US Army och hade precis åkt till Qatar.......FY FAN. HUR I HELA FRIDEN ÄR DET MÖJLIGT? Mamman har erkänt att hon dödat barnen och orsaken ska vara att de varit uppkäftiga och att hon fått nog.....?!  Vill ni läsa mer om detta så klicka här
Flera av Filip och Idas vänner, var vänner med Calyx och Beau som de hette. Och bara nån dag innan detta hände, så skickar Beau en vänförfrågan till både Ida och Alicia på Facebook....
Det är så sorgligt och så hemskt.


Kommentarer
Postat av: Marie

Fy vad sorgligt! Hur kan det hända? Vad är det som gör att vissa människor inte har den där spärren? Att man verkligen bara kan skjuta sina barn? Visst är barnen jättejobbiga många gånger, och man känner att man inte orkar med dem, men från det till att döda dem??? Nä, det är verkligen helt ofattbart. Och sen blir det ju givetvis ännu värre när det kommer sååå nära, när man vet vilka personerna är, usch!!!

Ha det så bra! Hälsa till alla, och håll er inne om det blir oväder;)

Kram

2011-02-02 @ 09:59:13
Postat av: Alexandra

Heeeeelt jävla sjukt! Får ju nästan en tår när jag sitter och läser artikeln!



Tack mamma du kan vara rätt jobbig du med ibland ;)

2011-02-02 @ 15:24:38
Postat av: syster malin

Men herreguuuud!! Vad hemskt,så mycket nog av barnen hoppas jag aldrig att jag får, men nog av dom får jag ju ibland:) Vad fruktansvärt för pappan!!! Var rädda om er, kram!

2011-02-04 @ 17:19:14
Postat av: Linda

Nää så hemskt!!!

2011-02-07 @ 16:53:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0