Tornados, hagel, regn och åska

Igår, torsdag, var det riktigt oväder här. Vi klarade oss ändå bra här i Cory Lake, men på andra ställen runt omkring var det stor förödelse, träd som föll över vägar, och hustak som ramlade in osv.
Barnen gick upp som vanligt och gjorde sig klara för att gå till skolan, samtidigt hade vi nyheterna på och försökte hålla oss uppdaterade om ovädret.


När Filip skulle åka vid 7-tiden var det kaos ute, så det gick inte att köra bil överhuvudtaget. Sen rapporterades det om tornadovarning, och då har man verkligen ingen lust att skicka iväg barnen. Tillslut bestämde vi oss för att stanna hemma, och det blev ju ingen särskilt ledsen över....

Lugnet mellan stormarna

Här på området är det en massa regler och bestämmelser om vad man får ha och inte ha i sina trädgårdar. Tex så får man inte ha studsmattor tydligen. Lite längre ner på gatan är det en familj som trots allt har en stor studsmatta i sin trädgård. Så när det kommer stormar så bör man åtminstone plocka undan alla lösa föremål man har ute. Det hade de inte gjort, varpå den flög iväg och landade på en annan grannes hustak......

Idag är det fint väder igen som tur är, fredag o allt! Dags att förbereda för veckans sista Zumba pass,
TREVLIG HELG!
En vecka kvar tills vi kryssar i Karibien ;)

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Oj då så det kan gå! Får de betala böter då eller?

2011-04-01 @ 22:32:35
Postat av: Charina o Kjell Åkermark

Nu får vi hoppas att solen kommer igen och vädret blir stabilt! Nu börjar vi ladda för det som komma skall!!Kraaaaaaamisar!!

2011-04-02 @ 08:50:37
Postat av: Linda

Du har försvunnit från min Skypelista!!! Var e du?? Kram kram

2011-04-04 @ 22:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0