Sverigebesök

Igår tillbringade vi dagen på Clearwater beach tillsammans med fam Hellberg från Skarpäng. Vi hängde vid deras hotell på stranden och solade, badade och drack drinkar, helt underbart. Såg delfiner som lekte ute i vattnet!

Planerna på restaurangbesök på kvällen ändrades när halva gänget somnade i bilen på väg hem. Man blir trött av att sola och bada en hel dag. Det blev istället mjukisbrallor på och hemleverans av pizza från Papa Johns.
Det har varit mycket besök från Sverige senaste tiden. Tobbe och Åsa har haft fullt hus, Tommy och Patricia likaså och vi såklart. Och nytt besök väntas redan ikväll. Då kommer Hilding och Rickard (Filles kompis) hit. De har varit i Maine och tittat på skolan som Rickard och Filip ska börja på i höst, och så passar de på att hälsa på oss innan de åker hem igen.
Fam Hellberg bor ute i Clearwater tills på onsdag, sen ska de checka in hos oss de sista nätterna. Planerna är att besöka Busch Gardens, Adventure Island här i Tampa, och så blir det nog en sväng till Orlando oxå.
Nu ska jag hugga tag i tvätthögen, städa undan lite och sen eventuellt fixa påskägg till barnen. Alma har påpekat att det är faktiskt påskafton idag.....
De som inte behöver städa, kan ju passa på att åka båt.



Kommentarer
Postat av: syster malin

Ser härligt ut med båtturer! Vi är i stugan o har precis varit på promenad efter jättegod påskmat! Hälsa till Filip att det va hans dopdag igår, hoppas du kom ihåg det Henke ;-) hälsa alla o ha det så bra. Kram

2011-04-23 @ 17:54:48
Postat av: Henke

Vi firade hela dagen och undrade varför "THE" Godmother inte ringde och grattade. Fille grät och jag tröstade.

Tack Malin.Tung börda på mina axlar men känner att jag fixat det bra!

2011-04-24 @ 00:20:17
Postat av: syster malin

Ser härligt ut med båtturer! Vi är i stugan o har precis varit på promenad efter jättegod påskmat! Hälsa till Filip att det va hans dopdag igår, hoppas du kom ihåg det Henke ;-) hälsa alla o ha det så bra. Kram

2011-04-24 @ 11:54:41
Postat av: syster malin

Oj då, fick visst iväg samma inlägg en gång till, sorry. Haha Henke! Dig kan man lita på! Vi sköter oss bra ;-) Grattis Carina på födelsedan idag! Hoppas dagen blir bra med tårta o sång. Vi latar oss vidare ute i stugan innan vi åker hem i eftermiddag, alla hälsar grattis! Kram

2011-04-24 @ 12:04:27
Postat av: Marie

Grattis! Ha det bra idag.Här har vi strålande sol även idag, det är sommarvärme:) Nu ska vi iväg o grilla lite! Hälsa till alla!

/Kram

2011-04-24 @ 15:44:21
Postat av: Toja

Här kommer lite mer grattiskramar -hoppas du har firats rejält idag. Vi har tillbringat en dag i Ryd med fotbollscup - utomhus som tur var. Så det blev en kanondag - nu sitter vi i kvällssolen med ett glas rose' o njuter. Bra timing på det fina vädret får man säga - snara kast mellan täckjacka o shorts - hittas det som hittas kan i garderoben. Njut nu av resten av din dag så gör jag ett försök med Skype imorgon. Kram från oss alla!

2011-04-24 @ 17:54:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0