Ny vecka

Har det varit helg? Vi har åkt bil och tittat på hockey. Vilken resa vi hade till Palm Beach i fredags. Freddan var försenad från Los Angeles och kom hem strax efter 18. Fick packa om snabbt och sen drog vi. En resa som skulle ta ca 3,5 timme slutade med 7 timmar! Klockan 01,30 var vi framme och checkade in på hotellet......Det var en otäck olycka som gjorde att vägen stängdes av i över 2h, men vi kändes oss lyckligt lottade över att vi inte var inblandade i den.
Olles lag förlorade båda sina matcher, 1-2 och 2-3, så det var jämnt och spännande. Filips lag vann båda sina matcher 4-1 och 2-0. Sista matchen slutade vid 20,30 och Fredrik stackarn fick köra hem ett gäng som sov som stockar hela vägen, klockan 01,00 var vi hemma.
Ida och Molly sov hos Alicia och Molly tappade sin första tand! Hon växer så det knakar....
Igår blev det en riktigt fixardag här hemma, fick massor gjort! Vi bokade även en resa till New York! Vi åker i slutet av november och möter upp fam Olson (Skarpäng) där. Karin som fyller 50 år ska firas, kul! Ida och Fille följer med, men Olle stannar hemma och spelar hockey. Shopping och restaurangbesök lockade inte honom, och "flygvärdinnan" har han ju redan sett;) Han kallade Frihetsgudinnan för flygvärdinnan när vi var där 2008, sötisen.

Bilder från en studieresa jag var på för många år sen, när vi flög helikopter över New York, häftigt!



Kommentarer
Postat av: Linda

Men gu så kul med NY!!! Hälsa flygvärdinnan och jubilaren (som man ju snart inte stöter ihop med på Rösjöhallen längre)!! Blir det kanske en hysterisk kväll på Carmines??

Kraaaaam o skype snart

2010-10-27 @ 12:43:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0