Tisdag

Petra och Krillan kom inte hem igår, och inte idag heller;) Började bli lite smått orolig eftersom jag inte hört av dom, och för att de hunnit med att bli rånade ibörjan av resan. Men allt var toppen och de hade träffat trevligt sällskap, från Stockholm! Men imorgon kommer de allafall, de ska ju sköta om allt här hemma när vi åker till New York.
Idag har jag köpt klänningar! Började surfa runt på internet och hittade en cool på Lindex. Så Martina kastar sig iväg, snäll som hon är, och köper den åt mig! Tusen tack igen, älskade vän! Nu får vi hoppas den passar.....Sen erbjöd jag mig att skjutsa Filip och Julian på träningen i Ellenton, så jag kunde ta ett varv på outleten som ligger precis bredvid. Esprit har öppnat en butik där, och vips så köpte jag 2 klänningar till! Så nu behöver jag inte shoppa nåt i New York! Får nämligen ytterligare lite kläder som Marie köpt åt mig,  som Linda o Lars tar med sig, spännande!
Trots det så känner jag inte att jag har packningen under kontroll......svårt!

Kommentarer
Postat av: Toja

Här har man typ Lindex o Kapp Ahl att välja på när man ska handla o drömmer om det stora landet over there som har så mycket att erbjuda i shopping. Så beställer du en klänning från Lindex, hi hi lite kul. Men låter som du kommer att vara välklädd till slut i alla fall.

Ni får ha det så kul nu allihopa på er resa.

Kram

2010-05-05 @ 09:58:44
Postat av: Carina

Ja visst är det kul!;) Allt jag var ute efter var helt vanliga klänningar. Borde väl inte va så svårt tycker man! Men det var antingen strandklänning eller balklänning, och det finns i massor här....

2010-05-05 @ 12:48:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0