Tisdag 30:e mars

Olle och jag har varit på hockeyträning ikväll. På vägen hem körde vi förbi Chick-Fil-A och tog med oss middag hem till allihopa.
Nu har jag precis tittat på finalen av Mästarnas Mästare, och jag tycker att Louise Karlsson borde vunnit! Shit så duktig hon har varit!

Men det största som hänt i dag är att William fyllt 6 år!!!! Massor med grattiskramar från oss!


Kommentarer
Postat av: Martina

Tack o puss puss säger William.

Idag har vi regn här så killarna ligger i soffan o kollar på film.

Själv "bleppar" jag på datorn! Men borde verkligen städa o framför allt vika jätte högen med tvätt som ligger på bäddsoffan. Där min kära pappa som kommer imorgon ska sova i. Han tar med sig kusin Leo så nu längtar vi tills imorgon. Och på lördag kommer Johanna, Martin o Axel.

Jag har inte alls följt Mästarnas Mästare men har förstått att det var en skånepåg som vann.

Ha en bra dag!

Puss o Kram



2010-03-31 @ 11:10:04
Postat av: Toja

Ja, håller med dig Carina. Louise har ju varit helt otrolig - o så ska det falla på denna puls. Hon var ju överlägsen i övrigt i tävlingen. Snacka om att Tomas halkade in i final på ett bananskal, han har liksom barat lyckats hänga sig kvar utan några egentliga insatser förutom bra prestationer i nattduellen, ha ha. Ett mycket trevligt program dock.

Igår lyckades ju även LHC vinna sin match och vad jag förstått av de som var på matchen var stämningen hög i Cloettacenter. Hade varit kul o se. Tyvärr hade vi ingen kanal att följa matchen heller så det blev via tidningsreferat - inte riktigt samma sak.

Idag är det en väldigt mulen o trist dag o tyvärr ser det ut att fortsätta över påsken. Men vi får hoppas att de har fel o att solen kommer fram lite.

Kram på er!

2010-03-31 @ 11:41:22
Postat av: klara

Efter snart över en veckas sjukastuga infinner sig rastlöheten! Segt men det verkar faktiskt ha vänt!Jippi! Nu ska det äta bullens varmkorv enligt önske mål och en varsinn festis. Dessa ska förtäras framför filmen bolt som vi inte har sett....Snart är det påsk och det önskar vi en GLAD! Grattis William!Klara

2010-03-31 @ 13:45:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0