Söndagkväll

Äntligen har värmen kommit tillbaka igen! Lördag och söndag har varit helt underbara dagar, och givetvis har man passat på att sola lite. Men inte en dag utan ett besök i ishallen;) Filip spelade highschool match igår, men de förlorade med 4-2 och slutade som 2:a totalt sett. Lagen som kom 1:a och 2:a får åka till Miami och spela en turnering mot andra highschool lag och den spelas i Miami om 2 veckor. Då ska vi nog passa på att ta en liten minisemester hela familjen.
Idag har vi bara haft det lugnt och skönt här hemma. Freddan var tyvärr tvungen att jobba på en mässa som började idag, här i Tampa. Nu har han precis kommit hem, så det kanske får bli en film att somna till. Olle har fortfarande ont i halsen, vi får se om han kan gå till skolan imorgon.


Kommentarer
Postat av: Toja

Åhh vad skönt det låter med värme. Här är det en vacker vinterdag idag med blå himmel och sol. Men det är mycket fågelkvitter nu och man börjar få lite vårkänslor. Men det skulle behöva bli lite varmare ute så det börjar hända lite med all snön.

Vi har haft en mycket trevlig helg. Vi var ju o firade Malin i lördags och det var supertrevligt och de bjöd på så god mat - antar att du vet vad :). Men när man har trevligt har ju klockan en tendens att rusa så det blev sent/tidigt isäng så söndagen blev väldigt seg. Men eftersom inga måsten stod på schemat så passade det ganska bra. Vi såg Becks´s nya film I stormens öga. Helt ok, men ingen av de bättre.

Nu är det bara att tuta o köra på ny arbetsvecka. På fredag har vi ju en femtonåring att fira så det är lite till det som ska förberedas. Dock är mopeden klar och kommer att inhandlas i veckan. Men p g a all snö ligger han efter i utbildningen eftersom de inte fått köra några teorilektioner. Så han får väl ägna sig åt att putsa den så länge :).

Kram på er!

2010-03-08 @ 09:23:47
Postat av: Martina

Härligt härligt med sol o värme! Vi har haft en solig helg men KALLT o idag när jag skulle skjutsa Lukas till skolan så fick jag skrapa rutorna.

Hoppas att Olle är frisk o mår bra idag!

Minisemester i Miami låter underbart. Vi håller såklart tummarna för att Filles lag vinner.

Ha en härlig dag!

Kramar till er alla ifrån oss alla

2010-03-08 @ 09:47:35
Postat av: Toja

Ha, ha, ha - läser mitt inlägg nu. Köra teorilektioner - det måste vara något nytt, ha ha. körlektioner ska det ju vara förstås :))))

2010-03-08 @ 19:54:20
Postat av: syster malin

Önskar att det va jag som kunde säga Miami here I come!!! Satan vad jag vill ha bort snön nu!Men som sagt, solen är framme o värmer nu och jag hoppas att den hinner få bort massor tills den försvinner igen.

Toja, idag lyssnade vi på Rolandz på jobbet...;)

Hoppas Olle kryar på sig snart, kraam!

2010-03-08 @ 20:36:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0