Lördag

Rätt låt vann, eller hur? Tittade inte på hela Melodifestivalen, men hann se slutdelen allafall, och hon är bra Anna! Låten fastnar;)
Idag hade vi hoppats på att få komma in i vårt nya hus, men tyvärr så skulle de resa bort och inte komma hem förräns måndagkväll. Då är inte Freddan hemma, för han åker imorgon redan till Phoenix, kommer hem torsdagkväll. På fredag morgon åker vi hela familjen till Miami, så nu dröjer det innan vi kan åka förbi där. Typiskt!
Efter regn kommer solsken och idag har det varit helt underbart. Det blev en sväng runt sjön, OCH en sväng in på gymet för mig o Freddan. Jag är verkligen ingen gym människa, tycker det är så himla tråkigt. Men det blev 15 min på crosstrainern och 10 min på cykel för mig, bättre än inget.  Fy satan vad det var långtråkigt/jobbigt på crosstrainern, eller vad säger du Toja?


Vårt clubhus där gymet ligger

Litet, men härlig utsikt allafall

På eftermiddag blev det en sväng till Wiregrass där vi käkade tidig middag på GrillSmith.



Vi hann även med en liten shoppingsväng innan vi åkte hemåt igen. Nu sitter allihopa och kollar på "Along came Polly", vi har även smaskat i oss fruktsallad, glass, grädde o lite annat smått o gott.

Kommentarer
Postat av: Toja

Vilken mysig dag ni verkar ha haft. Duktig du var som kom iväg till gymet. Ja, inte är det jättekul med crosstrainern Carina, men bättre än så mycket annat. Men en TV o kolla på samtidigt går åt. O som du säger, små korta pass är bättre än inga alls :).

Vi var hos familjen Edenkrantz igårkväll o kollade finalen. Ingen av oss hejade på Anna som slutvinnare utan vi var ganska eniga om Salem o Darin. Sara röstade på Erik Saade, o han kom ju faktiskt tvåa till slut.

Idag har vi haft en slappardag där inte många knop blivit gjorda - så himla skönt.

Ha det gott - vi får göra ett nytt skypeförsök i veckan.

Kram kram

2010-03-14 @ 19:48:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0