Fredagkväll

Här är klockan 20,00 och det är bara jag och Olle hemma. Filip och Freddan är i ishallen, highschool match kl 21 ikväll. Alla de andra åkte iväg till Stonewood Grill för att äta middag, men Olle är sjuk så jag är hemma och håller honom sällskap. Olle har varit hemma från skolan både torsdag och fredag, han har feber och ont i halsen. Så nu har vi krupit upp i soffan tillsammans, Olle kollar Disneychannel och jag har precis sett Solsidan, det är så himla bra!
Imorgon är det dags för Tobbe, Mackan och Åsa att åka hem igen, men de kommer nog snart tillbaka, för de kanske har köpt ett hus här.......!

Kommentarer
Postat av: syster malin

Va kul, samma område som er?

Somnade på slutet av solsidan...blev det nåt kalas:) Jag ska ju ha kalas ikväll men det känns lite dåligt ordnat efter programmet igår;) På dan blir det som vanligt hockeyträning för Ivar, och idag börjar Hilmas fotbollsträning, hon köpte inneskor igår o var såå nöjd:)

Stackars Olle som är sjuk, hälsa o krama om honom från oss!

Kanske skype ikväll? Kraam!

2010-03-06 @ 08:43:01
Postat av: Toja

Trist att Olle är sjuk - hälsa till honom så mycket.

Vi har varit inne en sväng till Lkgp - men det blev inte mycket uträttat. Igårkväll var vi dock o inhandlade en crosstrainer - så nu jäklar. Nu finns det inga undanflykter längre utan nu är det bara att ta sig i kragen o sätta igång o röra på sig lite :). Ikväll blir det som sagt kalas hos Malin - trevligt! Blir lite andra chansen oxå - se vilka som tar sig till Globen.

Ha en trevlig helg!

Kram kram

2010-03-06 @ 14:44:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0