1:a mars

Ikväll blev det middag på Bonefish Grill och nu är jag så mätt så hälften vore nog........ Innan middagen hann vi åka runt och kolla lite möbler, mest för skojs skull;)
Tidigare på eftermiddagen skjutsade jag Filip och Mikey till highschool hockeyträningen.
Idag har det varit superskönt väder, sol och runt 20 grader. Nu har jag inget mer att berätta om, dags att sova!

Kommentarer
Postat av: syster malin

Jag gissar att det inte blev på Ikea;)

2010-03-02 @ 05:43:41
Postat av: Toja

Sol och 20 grader varmt - låter härligt. Här är det sol och hundraelva grader minus. Och snö, snö, snö, snö och så lite mer snö......... Och det är faktiskt svårt att försöka låta positiv och säga att det är en underbar vinterdag - för nu är man trött på det här. Min lust att boka skidresa till fjällen har t o m försvunnit - för jag orkar inte se mer snö nu, ha ha. Men det som var glädjande med det milda vädret i helgen var att man ser hur fort det faktiskt sjunker undan när det väl blir lite töväder och lite regn. Så det var ju lite hoppfullt - innan det kom 2 dm till. Och nu har de lovat kallt väder ett tag framöver. Men nu är det mars, sedan blir det april, och till slut så måste ju våren komma till slut.

Låter kul att kolla möbler - även om det bara är för skojs skull (hmmmmm ?????).

Idag ska Sara och jag in till Lkpg o specialisttandläkaren - hon missar då sin street dance så det var inte populärt. Men idag ska i alla fall inga större ingrepp göras utan vi ska se om det har hänt någon positiv förändring sedan sist på tändernas frammarsch. O när man ändå åker till Lkpg så kan ju en liten shopingrunda passa bra tror jag nog minsann, men bara för skojs skull då förstås....

Kram kram

2010-03-02 @ 10:34:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0