Idas födelsedag

Vaknade innan klockan hann ringa imorse och gick upp och fixade frukost på sängen till Ida (och killarna). Hon blev jättenöjd med sina presenter! Hon fick bl.a en ny gitarr av oss, röda converse och presentkort på Forever 21 av Petra, en bok av Alma o Maja, örhängen o necessär av farmor o farfar, pengar av mormor o morfar och massa annat smått o gott.



Hämtade Ida tidigare från skolan och så åkte vi hem o fikade. Vi gjorde små bakelser av jordgubbar, grädde och typ rulltårta.
Världens oväder drog förbi, åska och regn, precis när vi skulle åka till Olles skola på sommarfest. Så typiskt. Men det gick över ganska fort som tur var. Ida och jag hjälpte till vid Silly Band stationen, det var lite smått kaosartat;)


"Får jag din delfin mot en glass?"

"Hm...nej den där vill jag inte byta....."




Det fanns massor med olika stationer att göra saker på. Pizza, glass, popcorn, läsk mm. Allt avslutades med det stora lotteriet. Varje klass har samlat ihop pengar/saker och gjort stora presentkorgar. Vår korg, Olles klass,  innehöll bl.a en 32 tums tv; ett svart Wii, Super Mario Galaxy m.m!! Lotterna har sålts i 2 veckors tid i cafeterian på skolan och ikväll drogs vinnarna. Inga dåliga grejer kan säga, nästan alla korgar innehöll saker till ett värde av flera hundra dollar!

Ingen vinst för oss denna gång heller......



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0